Električni teretni bicikl po imenu Mate SUV je dizajniran da zameni vaš porodični automobil

E-bicikl MATE SUV je dizajniran da ponese toliko tereta da mu je potreban dodatni točak, čime on zapravo postaje električni tricikl. Ali za razliku od većine delta triciklova koje možete videti (oni što imaju dva točka pozadi), MATE SUV je „tadpole“ tricikl sa dva točka napred. Takva konstrukcija ima dvojaku prednost jer čini e-bicikl stabilnijim i takođe nudi ogromnu teretnu korpu napred koja je savršena za prevoz robe ili dece.

Ovaj e-bicikl, koji ima ram napravljen 90% recikliranog aluminijuma, je dizajniran da odgovara vozačima različitih visina od 160-210 cm. Prednja korpa je namenjena za prevoz ili dvoje dece ili jedne odrasle osobe. Ako se vaš cenjeni tovar sastoji iz stvari a ne ljudi, onda korpa ima zapreminu do 210 litara. A set hidrauličnih kočnica je zadužen da svu tu masu zaustavi brzo i bezbedno.

Za dobru vidljivost tu su dve LED svetlosne trake sa prednje i zadnje strane korpe koje obezbeđuju da drugi učesnici u saobraćaju dobro vide e-bicikl i putnike u njemu.

Mid-drive motor sa ugrađenim senzorom obrtnog momenta koji pokreće ovaj e-bicikl ima ozbiljan zadatak da gura sav taj teret, a sa 90 Nm obrtnog momenta deluje da je dorastao zadatku. Motor dolazi sa nalepnicom 250W sa strane, ali to je samo zbog propisa. Ovaj srednji pogonski motor definitivno isporučuje mnogo više snage nego što nagoveštava.

Baterija koja ide uz bicikl nudi do 100 km autonomije sa jednim punjenjem, što znači da vozači verovatno neće morati da pedalaju bez električne podrške.

Postavi odgovor

molimo, unesite komentar!
unesite ime