Alfa Romeo Racing ORLEN je 14. februara došao na probnu stazu u Fioranu da prvi put vidi ovogodišnji model u akciji.

Novi C39 model uspešno je završio svoju prvu vožnju tokom testiranja u Fioranu.

Bolid za 2020. godinu, koji vozi Kimi Raikonen (Kimi Räikkönen), započeo je svoj takmičarski život nakon što je izašao iz garaže u 9:37 pre podne sa egzotičnom šemom boje spoljašnjosti u dezenu zmijske kože sa tonovima crne i tamno sive boje.

Model C39 obišao je 33 kruga oko Fiorano staze, a Kimi je pokazivao sve veće samopouzdanje sa svakim završenim krugom.

Automobil se izvijao na oštrim krivinama staze, probijao se pored brzih zavoja dok je Kimi iskušavao njegove sposobnosti, dok ga na kraju dana nije vratio na hlađenje u garažu.

Centro Stile Alfa Romeo je inspiraciju za dizajn ove šeme bojenja našao u jednoj od dominantnih ikona brenda, grbu azurne zmije „Biscione“, i razvio je model automobila s bojom koja odgovara njegovom dizajnu.

Zmijska šara ne samo da daje modelu egzotičan izgled, već kamuflira njegov uobičajeni izgled i prikriva njegove tajne do zvaničnog predstavljanja.

Pored ove posebne nove kože u kojoj je, i nova, ekskluzivna interpretacija logotipa brenda Alfa Romeo u obliku srca izazvala je divljenje javnosti, i predstavlja omaž svetom Valentinu i danu koji slave svi zaljubljeni.

Vrh ovog monokok bolida takođe odaje počast radu zaposlenih u Sauber grupi, kao priznanje njihovom doprinosu u stvaranju ovogodišnjeg automobila tima.

Prethodni tekstZenith je napravio novi izdržljivi, otmen sat kako bi proslavio dolazak novog terenca Land Rover Defender
Sledeći tekstTEST: Samsung SSD T7 Touch – Brži, a sada i sa zaštitom putem otiska prsta

Leave a Reply