Početna Lifestyle Bentley Design je dizajnirao luksuznu jahtu po meri vlasnika

Bentley Design je dizajnirao luksuznu jahtu po meri vlasnika

Bentley nikada ne razočara kada je u pitanju besprekorni dizajn koji krasi unutrašnjost njihovih superautomobila, ali šta ako neko poželi istu takvu unutrašnjost i na svojoj jahti?

Prihvativši poseban zahtev jednog klijenta iz Holandije da dizajniraju unutrašnjost njegove jahte Contest 59 CS dugačke 18 metara, Bentley Design Services je udružio snage sa renomiranih holandskim brodogradilištom Contest Yachts kako bi replikovali unutrašnjost luksuznog grand turera u jednoj izvanrednoj jahti.

Bentley Continental GT V8 je najlepši grand turer na svetu koji spaja neprikosnoveni nivo luksuza sa najsavremenijim tehnologijama i performansama. Ovaj automobil je dizajniran, projektovan i izrađen u Velikoj Britaniji. U kompaniji Design Services su pedantno radili na suptilnim nijansama svakog elementa u grand tureru kako bi ih uklopili unutrašnjost jahte.

Raskošna kabina se slaže sa vlasnikovim automobilom Continental GT V8 i krasi je crvena Hotspur koža u kombinaciji sa kontrastnim bež tekstilom i prepoznatljivim dijamantskim Bentley šavovima.

Unikatnu nautičku unutrašnjost izradili su majstori iz kompanije Bentley Design Services, koja je specijalizovana za stvaranje personalizovanih rešenja za klijente tog brenda koji su takođe uključeni u proces izrade. Unutrašnji panele u ovoj prekookeanskoj jahti takođe krase prepoznatljivi dijamantski šavovi po kojima je Bentley poznat. Unutrašnjosti ove dve luksuzne mašine sadrže identične materijale.

Spolja, korito jahte Contest u tamno-plavoj boji savršeno se nadopunjuje sa svetlo-safirnom bojom vlasnikovog automobila Continental GT V8 Coupe. Tekstil i Hotspur koža koji su isti kao i u automobilu upotpunjeni su elementima od svetlog drveta koji se nalaze svuda u enterijeru i slažu se sa drvenim elementima na komandnoj tabli, panelima vrata i centralnoj konzoli modela Continental GT V8.

Sa estetikom koja se poklapa sa onom u Bentley grand tureru, definitivno bi bio nerealan osećaj biti unutar jahte Contest 59 CS dok krstarite vodama agilnošću koju ima njen automobilski blizanac.

Prethodni članakMagic 3
Sledeći članakGeneracija 4

Leave a Reply