Nasuprot uvreženom mišljenju među opštom populacijom, bogati ljudi takođe imaju probleme.

Probleme kao što su kako igrati partiju bilijara na jahti a da vam kugle ne lete po stolu.
E pa znate šta? Proizvođać uberluksiznih hiperautomobila Bugatti je rešio ovaj problem ultrabogatih predstavivši visokotehnološki sto za bilijar.

Dizajniran u saradnji sa kompanijom IXO u pitanju je sto za bilijar ograničene serije koji je opremljen opcionim „servo sistemom“ koji koristi žiroskopski senzor koji automatski podešava nivo stola i održava ga u istoj ravni kada god opazi promenu u nivou podloge.

Sa samonivelišućim stolom za bilijar, apsolutno je moguće odigrati partiju bilijara na jahti koja je u pokretu.

Ovaj sofisticirani sistem može da podešava svaku pojedinačnu nogu stola brzinom od svega 5 milisekundi, kako bi sto ostao u istoj ravni, i to radi tako suptilno da igračni neće ni primetiti da se bilo šta dešava.

Pored tehnologije, ovaj sto za bilijar može da se pohvali i vrhunskom majstorskom izradom i materijalima poput onih u Bugatti automobilima.
Svaki sto je napravljen od ugljeničnih vlakana uz elemente od nerđajućeg čelika, aluminijuma, titanijuma i kože.

To nije samo sto, sa njim se dobija još mnogo toga, uključujući zidni nosač za štapove sa ekranom od 13 inča visoke rezolucije, osetljivim na dodir, na kom možete da beležite i pratite rezultate.

Takođe dobijate i štapove od ugljeničnih vlakana sa anodiziranim aluminijumskim krajevima koji su obrađeni CNC mašinom i drškom koja podsećan dizajn dugmića u luksuznim Bugatti hiperautomobilima.

Paket takođe uključuje i luster sa svetlom na prigušivanje koji je dizajniran u istom stilu i napravljen od ugljeničnih vlakana, kutiju za kredu, četkicu i druge dodatke – i sve to brendirano Bugatti oznakama, naravno.

Prvi zvanični Bugatti sto za bilijar isporučen je prvim kupcima u junu i dostupan je za tričavih 250,000 evra. Samo 30 primeraka će biti napravljeno.

Prethodni tekstRazlozi da odaberete Urikar AT1 masažni pištolj
Sledeći tekstwill.i.am i Honeywell su predstavili visokotehnološku zaštitnu masku

Leave a Reply