Carv predstavlja prvi nosivi uređaj namenjen skijašima koji vam se obraća dok skijate – to je vaš digitalni ski instruktor.

Inspirisan olimpijskom tehnologijom, Carv vam pruža povratne informacije i znanje kom su do sada pristup imali samo elitni skijaši. Preko izuzetno tankog pametnog umetka, Carv meri vašu kretnju i raspodelu pritiska i pruža vam povratne informacije preko slušalica u realnom vremenu. Carv se bežičnim putem povezuje sa smartfonom kako bi rekreativnim skijašima preneo jednostavne povratne informacije koje će lako moći da sprovedu u delo, a naprednim i profesionalnim skijašima pruža detaljnu statistiku i analitiku.

Ovaj uređaj vam omogućava da trenirate, takmičite se i izazivate druge ljude koristeći detaljne parametre i uz pomoć analize vam pomaže da unapredite svoju tehniku skijanja i postanete bolji, i brži skijaš koji odlično izgleda dok to radi. Pozicija tokom skijanja i pritisak su dve suštinske komponente skijanja.

Prilikom svakog zaokreta koji napravite, Carv analizira kada, gde koliko pritiska ste primenili i potom vam u realnom vremenu govori da korigujete svoje držanje prilikom spuštanja a kasnije vam pruža dubinsku analizu spusta preko aplikacije.

Pogledajte analizu svoje tehnike i parametre kako biste identifikovali oblasti u kojima možete da se popravite i pratite svoj napredak tokom vremena. Analiza tehnike vam omogućava da prepoznate i ispravite greške, što će vas učiniti boljim skijašem, a statistika će vam pomoći da pratite svoje performanse. Carv prati početak i kraj spusta, kao i sve ono između.

Bilo da želite da poboljšate svoju tehniku kros-kantri skijanja ili klasičnu propulziju, Carv će vam pomoći da analizirate tajming nogu, simetriju i raspodelu težine kako biste saznali šta to čini da gubite dragocene sekunde ili vas dodatno umara.

Svi vaši podaci se čuvaju u Carv oblaku. Možete da im pristupite preko Carv ili Coach aplikacije na mobilnom telefonu ili tabletu i preko Carv platforme za web analizu.

Možete se pohvaliti prijateljima kada odradite dobru sesiju ili je možete podeliti sa svojim instruktorom preko jednostavnog linka kako biste dobili dodatne povratne informacije od njega.

Sada možete svoj skijaški profil da nosite sa sobom sa jednog skijališta na drugo kako biste pokazali ljudima svoj trenutni nivo umeća skijanja.

Prethodni tekstTOP 5: Tehnoloških inovacija za populaciju koja zdravo stari
Sledeći tekstZašto odabrati dečiji Rossignol Jibfluence snowboard

Leave a Reply