Početna AUTOMOBILI Dugo očekivani JAZZ u Srbiji

Dugo očekivani JAZZ u Srbiji

Dugoočekivana, potpuno nova, HONDA Jazz je stigla na naše tržitšte i to u svoje dve varijante – kao napredni Jazz Hibrid i sportski Jazz Crosstar Hibrid.
Hondu Jazz pokreće napredna hibridna tehnologijom i predstavlja vodeći model u svojoj klasi kada su u pitanju komfor i prostor.

Potpuno novi Jazz and Jazz Crosstar pružaju vozaču panoramski pogled na put što ne samo da poboljšava vidljivost, već je i položaj vozača takav da podstiče na sigurnost i samopouzdanje u vožnji. Prednja sedišta su dizajnirana tako da imaju širok spektar funkcija i pariraju automobilima premijum klase, dok magična zadnja sedišta prilagođavaju i omogućuju smeštaj dodatnog prtljaga. Zapremina prtljažnika je 304 litara.

Sveobuhvatna instrument tabla dizajnirana je tako da možete videti najvažnije informacije za volanom. Horizontalni 7-inčni TFT ekran zamenjuje staromodne merače jednostavnom funkcionalnošću i doprinosi prostranom i kvalitetnom ambijentu. Centralni ekran Honda CONNECT dolazi s 9“ ekranom osetljivim na dodir, DAB digitalnim radiom, Apple CarPlay i Android Auto. Dodatno, aplikacija „Moja Honda+“ na Vašem pametnom telefonu može poslati vaše uobičajene tačke kretanja na satelitsku navigaciju, a može imati i funkciju daljinskog zaključavanja i otključavanja vozila.

Kombinacija pažljivo integrisanih aktivnih i pasivnih bezbednosnih elemenata donela je ovom modelu titulu jednog od najbezbednijih putničkih automobila u Evropi, te je zahvaljujući svojim naprednim tehnologijama i sistemima bezbednosti osvojio i maksimalnih pet zvezdica u najnovijoj rundi bezbednosnih testova Euro NCAP.

U projektovanju i razvoju najnovijeg modela Jazz, inženjeri Honde su takođe primenili tehnologiju strukture karoserije brenda Advanced Compatibility Engineering (ACE) koja formira temelj za odlične performanse pasivne bezbednosti. ACE tehnologija pomaže u ravnomernoj distribuciji energije sudara kroz prednji deo vozila i ujedno smanjuje energiju sudara koja se prenosi na drugo vozilo.

HONDA Jazz najnovije generacije je prvi model u Hondinoj evropskoj liniji koji nosi novi amblem pogonskog sklopa „e:HEV“ i predstavlja prvi primer za brending „Honda e:Technology“ koji će biti primenjen na sve buduće HONDA elektrifikovane proizvode.

Leave a Reply