Dugoočekivana, potpuno nova, HONDA Jazz je stigla na naše tržitšte i to u svoje dve varijante – kao napredni Jazz Hibrid i sportski Jazz Crosstar Hibrid.
Hondu Jazz pokreće napredna hibridna tehnologijom i predstavlja vodeći model u svojoj klasi kada su u pitanju komfor i prostor.

Potpuno novi Jazz and Jazz Crosstar pružaju vozaču panoramski pogled na put što ne samo da poboljšava vidljivost, već je i položaj vozača takav da podstiče na sigurnost i samopouzdanje u vožnji. Prednja sedišta su dizajnirana tako da imaju širok spektar funkcija i pariraju automobilima premijum klase, dok magična zadnja sedišta prilagođavaju i omogućuju smeštaj dodatnog prtljaga. Zapremina prtljažnika je 304 litara.

Sveobuhvatna instrument tabla dizajnirana je tako da možete videti najvažnije informacije za volanom. Horizontalni 7-inčni TFT ekran zamenjuje staromodne merače jednostavnom funkcionalnošću i doprinosi prostranom i kvalitetnom ambijentu. Centralni ekran Honda CONNECT dolazi s 9“ ekranom osetljivim na dodir, DAB digitalnim radiom, Apple CarPlay i Android Auto. Dodatno, aplikacija „Moja Honda+“ na Vašem pametnom telefonu može poslati vaše uobičajene tačke kretanja na satelitsku navigaciju, a može imati i funkciju daljinskog zaključavanja i otključavanja vozila.

Kombinacija pažljivo integrisanih aktivnih i pasivnih bezbednosnih elemenata donela je ovom modelu titulu jednog od najbezbednijih putničkih automobila u Evropi, te je zahvaljujući svojim naprednim tehnologijama i sistemima bezbednosti osvojio i maksimalnih pet zvezdica u najnovijoj rundi bezbednosnih testova Euro NCAP.

U projektovanju i razvoju najnovijeg modela Jazz, inženjeri Honde su takođe primenili tehnologiju strukture karoserije brenda Advanced Compatibility Engineering (ACE) koja formira temelj za odlične performanse pasivne bezbednosti. ACE tehnologija pomaže u ravnomernoj distribuciji energije sudara kroz prednji deo vozila i ujedno smanjuje energiju sudara koja se prenosi na drugo vozilo.

HONDA Jazz najnovije generacije je prvi model u Hondinoj evropskoj liniji koji nosi novi amblem pogonskog sklopa „e:HEV“ i predstavlja prvi primer za brending „Honda e:Technology“ koji će biti primenjen na sve buduće HONDA elektrifikovane proizvode.

Prethodni tekstNajbolji izdržljivi pametni satovi za 2021. godinu
Sledeći tekstPametne gume koje bi mogle da vam pomognu da bolje vozite

Leave a Reply