Pripremite se za najnoviju verziju realističnog simulatora vožnje, Gran Turismo 7 na PlayStation 5 i PlayStation 4 konzolama sa valjanom simulatorskom postavkom. Nismo sigurni za koje sedište ćete se opredeliti, ali ako planirate da nabavite zvanični volan, Fanatec Gran Turismo DD Pro volan je prava stvar za vas.

Ovde pričamo o investiciji od najmanje 699,99$. To definitivno nije dečija igračka već volan namenjen odraslima koji su vrlo ozbiljni po pitanju svetski poznatog simulatora vožnje i koji imaju dovoljno dubok džep da to sve isprate.

Zauzvrat moći ćete da uživate u Fanatec DirectDrive tehonlogiji koja uključuje motor direktno postavljen ispod osovine volana, što omogućava vozačima ekstremno precizan osećaj vožnje. Ukratko, povratne informacije koje se dobijaju su apsolutno realistične.

Motor je 100% unikatan i razvijen u Nemačkoj posebno za simulatore. On koristi patentiranu FluxBarrier tehonlogiju koja koja omogućava da se nijanse povratnih informacija prenesu do vaših ruku neverovatnom jasnoćom. Motor nudi maksimalni obrtni moment od 5 Nm a sa opcionim Boost paketom ta brojka se penje do 8 Nm.

Volan takođe ima i OLED ekran sa RevLED trakom koja nudi vizuelne informacije tokom vožnje i upravljanja Fanatec Tuning menijem. Na volanu se takođe nalazi jedinstveni raspored petosmernih džojstika, kao i prepoznatiljivi PlayStation dugmići. Dizajn volana je zaokružen taktilnom gumenom presvlakom i ergonomskim pedalama.

U paketu se dobija i set papučica od čelika sa preciznim i izdržljivim senzorima. Set papučica može da se unapredi za još preciznije kočenje i još realističniji osećaj. Fanatec Gran Turismo DD Pro volan je dostupan u pretprodaji.

Prethodni tekstTOP 5: Televizori sa sajma CES 2022 – Najsavremenijih televizora na koje treba obratiti pažnju ove godine
Sledeći tekstCES 2022: Nosiva tehnika

Leave a Reply