Prvi proizvod koji dolazi iz eksperimentalnog GilletteLabs odeljenja nije jeftin.

Lako je smisliti šalu tipa: kako tačno Gillette može da unese inovacije u brijanje, osim da doda još više oštrica? Pa, može da doda grejanje. Prvi proizvod iz kompanije GilletteLabs, koja će se baviti inovacijama, je zagrejani brijač.

Ima metalnu pločicu zlatne boje koja se zagreje za manje od jedne sekunde i pruža iskustvo slično brijanju nakon tretmana toplim peškirom. Sama pločica dostiže temperaturu od 43°C, grejući pritom vašu penu/gel/sapun za brijanje, a potom i vašu kožu.

Na osnovu rezultata testiranja koje je sprovela kompanija, ovaj brijač će zagrejati vašu kožu mnogo bolje nego kada ga samo pokvasite toplom vodom.

A zašto bismo to radili? Čak i nagoveštaj luksuznog ugođaja koji donosi brijanje nakon tretmana toplim peškirom bi trebao da čitavo iskustvo učini mnogo prijatnijim. Postoje dva nivoa podešavanja grejanja (45 i 50 stepeni celzijusa), a brijač dolazi sa sopstvenim postoljem za indukciono punjenje na kom možete da istaknete svoju veoma skupu igračku za muškarce.

Da, iskustvo brijanja nakon tretmana toplim peškirom je skuplje od brijanja vašim uobičajenim brijačem – za 160 dolara dobićete zagrejani brijač sa pet oštrica, kada konačno stigne u prodavnice. U kompaniji planiraju da ga prodaju i preko interneta, pored prodaje u standardnim prodavnicama.

Najveće pitanje je: koliko zaista podseća na brijanje nakon tretmana toplim peškirom?

Prethodni tekstAutomobilski giganti žele povezane gradove
Sledeći tekstPametno rusko zvono kompanije JAXJOX je ulaznica za njihove treninge koji se kupuju na pretplatu

Leave a Reply