Početna Događaji CES 2019 Procter & Gamble izbrisao nam je pege uz pomoć magičnog štapića

Procter & Gamble izbrisao nam je pege uz pomoć magičnog štapića

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Opté Precision Skincare sistem je termalni inkdžet štampač za vaše lice koji nanosi šminku i serum sa vrhunskom preciznošću.

Budućnost šminke i nege kože bi mogla da bude bez četkica, ako ljudi prihvate tehnologije kao što je Opté Precision Skincare sistem.
Ovaj ručni uređaj funkcioniše kao termalni inkdžet štampač i nanosi sićušne tačke šminke ili seruma za negu kože sa neverovatnom preciznošću.

EON 1 godina

Opté Precision štapić skenira vase lice uz pomoć minijaturne kamere sa 200 frejmova po sekundi i otkriva zatamnjenja na koži kao što su sunčane fleke, pege ili mladeži. Uređaj koristi LED svetla za skeniranje da istakne kontraste na vašoj koži, pa kamera može da vidi tri pigmentacije više nego ljudsko oko.

Opté Precision potom nanosi preciznu količinu šminke ili seruma uz pomoć 120 termalnih inkdžet mlaznica unutar štapića koje nanose kapljice od 1.000 pikolitara (to je milijarditi deo litre) kako bi maksimalno precizno prekrile svaku fleku ili nepravilnost na koži.

Opté Precision štapić može da nanese mineralni pigment (šminku), hidratantnu kremu ili serum za posvetljivanje fleka na koži.

Opté sistem je proizvod kompanije Procter & Gamble Ventures, koja predstavlja ogranak kompanije zadužen za inovacije, tako da, za sada, ova tehnologija za uklanjanje zatamnjenja na koži ostaje u domenu budućnosti.

Leave a Reply