Skuteri, naročito oni sa 3 ili 4 točka, generalno ne asociraju motocikliste na „zabavu“ ili „performanse“. To su najčešće vozila koja se koriste za vožnju do posla i nazad ili za obavljanje nekih poslića po gradu i ne mogu da zamene uzbuđenje koje sa sobom nosi vožnja pravog motora dvotočkaša.

Potencial ovog tricikla je apsolutno neverovatan, ne postoji granica po pitanju količine zabave koju možete sebi priuštiti sa ovim vozilima.
Osećaj je kao da vozite jedan od onih motocikala sa malom prikolicom zakačenom na zadnji točak koja se koristi kada učite da vozite na zadnjoj osovini.

Moći ćete da savladate krivine sa lakoćom i brzinom koje su iznenađujuće „za jedan skuter“; dodatni točak vam omogućava da proširite opseg ulazne i izlazne brzine u bilo kojoj krivini ili pri bilo kakvom manevru. Zapravo je praktično nemoguće izgubiti kontrolu nad prednjim delom i proklizati.

Tricikl se naginje isto kao i dvotočkaši, a na neravnim površinama diferencijal igra ključnu ulogu u povećanju stabilnosti. Vozilom upravljate sa B kategorijom. Ovo nije skuter, a nije ni motocikl.

To je hibrid koji spaja najbolje karakteristike te dve vrste vozila, eliminišući brigu koju nosi nepredvidivost koja je svojstvena dvotočkašima, uz udobnost i
stabilnost koju nosi vožnja na tri točka.

Tricikl se kreće brzo, zahvaljujući elektromotoru.

Ima veoma dobar odziv i reaguje u skladu sa tri režima vožnje koje korisnik može da odabere u pokretu jednostavnim pritiskom na dugme. Vozilo ima tri točka i revolucionarni sistem vešanja koji se zove Hidraulični sistem naginjanja (HTS) i koji nezavisno upravlja svakim amortizerom, dok prednje gume od 14 cola takođe imaju mali diferencijal, što je odličan dodatak po pitanju kontrole proklizavanja.

Jedna velika prednost koju imaju ove nove vrste skutera je to što vam nije potrebna dozvola A kategorije da biste ih vozili, dovoljna vam je B kategorija.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni tekstHONOR Earbuds 2 Lite slušalice NA POKLON!
Sledeći tekstSerengeti od sada i u Kragujevcu!

Leave a Reply