Sea Ray 265 Sundancer je dizajniran da bude svestrani mini kruzer koji možete transportovati na razne destinacije. Uprkos širini korita koja dozvoljava drumski transport, brod je iznenađujuće prostran i više nego opravdava svoju etiketu džepnog kruzera. Ako se u vama krije avanturista i volite da istražujete, onda bi Sea Ray 265 Sundancer mogao biti pravi brod za vas. Gde ćete ići zavisi samo od vaše mašte i vremena kojim raspolažete.

Postoji predviđen smeštaj za dve osobe, a jednostavnom modifikacijom prostora za ručavanje dobija se relativno kofmoran smeštaj za četiri-pet osoba. Kao brod pogodan za noćenje na vodi, on ima sve što vam je potrebno, kao što je kupatilo, tuš i kuhinja, plus je kokpit dizajniran da učini vaš boravak na brodu udobnim i prijatnim. Prostor za sedenje, skladišni prostor, sadržaji, svega ima dovoljno. Sea Ray 265 Sundancer, što bi rekli, ima sve.

KOKPIT ZA KRSTARENJA

Kada govorimo o dizajnu kokpita kruzera koji se mogu prevoziti prikolicom, za razliku od sličnih brodova koji se generalno koncentrišu na prostorne potrebe i ribolovačke funkcije, Sea Ray 265 je osmišljen za relaksaciju i uživanje u plovidbi ili dok ste usidreni u mirnom zalivu uz čašu lepog vina.

U brodogradilištu Sea Ray dizajneri pokušavaju da iskoriste svaki centimetar slobodnog prostora, a na modelu 265 rezultat toga je mnoštvo mesta za sedenje.

Garnitura sa leve strane, dva sedišta za upravljačkom konzolom i klupa sa desne strane nude dovoljno sedećih mesta za osam ljudi. Tu je i bar sa sudoperom, pregršt držača za čaše i sto od tikovine na izvlačenje na krmi. Jedna zgodna funkcija na modelu 265 je to što je naslon na zadnjoj klupi podesiv te klupa može da se transformiše u veliku ležaljku za sunčanje. To je takođe odlično mesto za sedenje dok čekate ribu da zagrize.

Brod može da vam se dostavi sa paketom koji uključuje tikovinu u kokpitu i na platformi ili tepih u kokpitu, a na platformi s deck obloga. Na krmenoj platformi imate merdevine na izvlačenje za lakši ulazak i izlazak iz vode.

Brod opcijano dolazi sa zaštitnim platnima (camper canvas) koja vam omogućavaju da potpuno zatvorite kokpit, od vetrobranskog stakla do krmenog dela i to u visini koja dozvoljava uspravno stajanje. Ovo je odlično ako se vreme naglo promeni a vi ste usidreni u zalivu. Za brod dužine ispod 8 metara kokpit je vrlo impresivan.

ZAKLJUČAK

Ako ste u potrazi za brodom koji je praktičan, onda bi Sea Ray Sundancer 265 mogao biti prava stvar za vas. On ima sve prave atribute za noćenje na vodi kao i za dnevna krstarenja a dodatni bonus je što ga možete prevoziti na prikolici. Ribolov, krstarenje, ronjenje i uživanje na vodi, sve to vam omogućava Sundancer 265.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU

Prethodni tekstKako vam se dopada ideja da imate planinski vazduh u vašem domu???
Sledeći tekstTESTIRALI SMO: HP Z2 Mini G9

Leave a Reply