Kao elegantan, sportski brod sa dosta stila, SPX 210 se zaista izdvaja iz mase. Bilo da vi i vaša porodica volite da se odmarate ili da budete aktivni, SPX 210 nudi dodatne sadržaje koji će vaše iskustvo na vodi učiniti nezaboravnim. Od prostranog enterijera za udobno leškarenje do paketa op- reme koji nude dodatnu praktičnost ili omogućavaju uživanje u vodenim sportovima. Ovo je savršen bord za pravljenje uspomena sa stilom. Dostupan je sa brodskim ili vanbrodskim pogonom. Zbog svojih dimenzija i rasporeda, plovilo se registruje za 10 putnika.

To znači da ima više mesta za porodicu i prijatelje da prave uspomene na vodi. Sportsko konturisano sedište sa sedalnim delom koji se podiže omogućava vam udobnu kontrolu nad brodom. Sa leve strane nalazi se klupa sa podesivim naslonom, sa tri položaja, gde jedan od putnika može da sedi okrenut ka napred ili nazad, a u slučaju većeg broja ljudi na plovilu, naslon se spusta u nivou sa klupom i pravi se dodatni prostor za sedenje.

Odličan izgled i pregršt mesta za sedenje i jednostavnim upravljanjem bez poteškoća predstavljaju garanciju za fenomenalno zabavan dan na vodi. Zahvaljujući odličnom izboru dodatnih paketa opreme, oprem- anje broda nikad nije bilo lakše: Bilo da preferirate sportove na vodi ili udobno celodnevno krstarenje, naći ćete SPX paket opreme koji je savršen za vas. A sa cenama koje su prilagođene porodičnom budžetu, SPX 210 je neverovatno pristupačan.

Konfiguracija sa brodskim pogonom u kojoj je standardni motor 4,5-litarski MerCruiser MPI ECT Alpha 200ks, oslobađa krmenu platformu za razne vodene aktivnosti ili opcija sa vanbrodskim motorom min. snage od 150ks/110kW, gde dobijate veliki prostor za skladistenje stvari u delu gde je predvidjen brodski motor.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni tekstU Nemačkoj demonstriran 6G!
Sledeći tekstTop 5: Izvrsnih audio uređaja među dobitnicima 2021 iF Design nagrada

Leave a Reply