CTC 470 OPEN / CTC 560 OPEN su kompaktni, sportski gliseri. Istovremeno elegantani i agresivani.

Kombinacija sportskog korita i snage, ali i pouzdanosti Suzuki motora, čine ove glisere veoma poželjnim i lakim za upravljanje.

Na pramcu postoji mogućnost da se uz dodatne jastuke, napravi velika ležaljka za sunčanje ili da se postavi sto za druženje sa porodicom i prijateljima.

Maksimalna snaga motora za modele: CTC 470 Open- 70ks i CTC 560 Open- 140ks.

CTC 565 Sundeck je pravi primer savršenog odnosa cena-kvalitet.

Plovilo odličnog dizajna, sa maksimalnom snagom motora od 140 KS i kapacitetom za 7 osoba, obećava dobru zabavu na vodi.

Kabina je estetski lepa i prostrana i čini odličan dodatak ovakvom plovilu. Posebno se ističe velika pramčana ležaljka za duga uživanja na suncu.

Cap Camarat 5.5 WA/ CC

Sa svojim koritom Cap Camarat u obliku slova V, demonstrira odlično rukovanje i lakoću upravljanja za porodičnu upotrebu, ljubitelje ribolova, kao i mogućnost za sportove na vodi.

Sa njenim kliznim centralnim sedištima, krmeni kokpit je prostran i primamljiv. Jednostavno okrećite sedišta po vašoj potrebi kada se gosti okupe za stolom.

Razlika izmedju modela: WA (Walk Around)- model ima svetlu i prozračnu kabinu sa dvokrevetnim ležajem, hemijski wc i veliku ravnu pramčanu ležaljku, idealnu za opuštanje na sunčanju, CC (Center Console) upravljačka konzola je u centralnom delu, prostrani kokpit je prilagodljiv i može se transformisati iz dela za sedenje, u veliku lezaljku.

CAP CAMARAT 5.5 BR

Izleti sa porodicom ili prijateljima biće posebno opuštajući uz ovaj Cap Camarat!

Nudi brojne atribute Cap Camarat 6.5 BR, Cap Camarat 5.5 BR takođe ima centralni prolaz, što olakšava kretanje na plovilu.

Širok prolaz od pramca prema krmenom kokpitu svidece se onima koji vole ribolov.. Opcioni wakeboard tower, oduševiće ljubitelje wakeboardinga i ostalih vodenih sportova.

U kokpitu i u pramčanom delu postoji mogućnost pravljenja ležaljke.

2020 Rinker 17QX OB

U novom modelu 17QX Outboard ne morate da idete brzo da biste izgledali kul, ali to je vaš izbor!

Rinker 17QX prevazilazi očekivanja.

On možda jeste najmanji brod u postavi kompanije Rinker, ali kvalitet materijala i sadržaja je na istom nivou, od infinity poda, preko Bluetooth Kicker ozvučenja, elemenata od nerđajućeg čelika, dva konturisana sedišta sa sedalnim delom koji se podiže, pa sve do volana.

Model 17QX takođe nema ništa slabije performanse na vodi. Korito je stabilno, brzo i sa lakoćom se kreće kroz uzburkanu vodu, zadovoljavajući vaše potrebe za performansama i kvalitetom.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni tekstLG bežične bubice sa funkcijom samočišćenja
Sledeći tekstRiego automatski sistem za zalivanje kućnih biljaka

Leave a Reply