TOP 5: Ličnih prečišćivača vazduha u 2022. godini – Samo nek je čisto

Najbolji lični prečišćivači vazduha koji održavaju vazduh koji udišete čistim gde god da pođete

Zbog pandemije smo svi počeli malo više da brinemo o zdravlju – i to s pravom, bilo da se to ogleda u nošenju maske, zdravoj ishrani ili kupovini proizvoda koji čuvaju naše zdravlje. Kako većina nas ostaje kod kuće ili u karantinu, moramo da vodimo računa da je i naše kućno okruženje jednako čisto.

Prehlade, virusi, bakterije i fina prašina lako se šire bilo da ste kod kuće, u kancelariji ili čak i napolju. Jedan od najboljih načina da isfiltrirate prašinu, polen i druge mikroorganizme koji se prenose vazdušnim putem jeste da koristite prečišćivač vazduha. U nastavku možete pronaći najbolje male, prenosive i nosive prečišćivače vazduha sa kojim će vazduh oko vas biti čist gde god da krenete.

LG PuriCare nosivi prečišćivač vazduha

U vreme kada je nošenje maski postalo norma i suštinski deo naših života, LG PuriCare nosivi prečišćivač vazduha je savršena opcija koja će vas zaštititi – filtrirajući štetne supstance, uključujući viruse, bakterije i alergene iz vazduha koji udišete.

Kreatori ovog uređaja hteli su da reše problem maski za jednokratnu upotrebu uz pomoć najsavremenije maske/prečišćivača vazduha. Zahvaljujućim njegovim H13 HEPA filterima, poput onih koje koristite kod kuće, možete se osećati bezbedno gde god da krenete.

Dyson Pure Cool Me lični ventilator prečišćivač

Kralj personalnih prečišćivača vazduha mora da bude Dyson Pure Cool Me lični ventilator prečišćivač. Sa težinom od 2,8 kilograma i visinom od 40 centimetara, on je taman dovoljno prenosiv da možete da ga nosite iz doma u kancelariju (i nazad) kako biste sebi obezbedili čist vazduh u svakom trenutku.

Sa HEPA filterom koji hvata 99,95% čestica kao što su bakterije i virusi i funkcijom okretanja pod uglom od 70%, možete čak i da ga stavite pored kreveta i omogućite sebi do osam sati čistog vazduha dok spavate.

IONION MX nosivi prečišćivač vazduha

Sa masom od svega 20 grama, IONION MX je jedan od najlakših i najdiskretnijih ličnih prečišćivača vazduha koje možete naći na tržištu. Pravi se u Japanu i proizvodi 690.000 negativnih jona kiseonika veličine PM2.5 po kubnom centimetru, čisteći vazduh i pomažući ljudima koji pate od alergije na polen, astme i drugih zdravstvenih problema.

Sa ekskluzivnom patentiranom jonskom mrežom, IONION MX je mali, praktičan za korišćenje i punjiv preko USB porta.

Evapor evaCHILL prenosivi klima uređaj

Pola prečišćivač, pola ovlaživač vazduha, Evapor evaCHILL prenosivi klima uređaj će vas hladiti dok stojite ili se krećete po gradu.

Nije čudo što je ovaj mali uređaj sa dimenzijama 17cm x 17.2cm x 17cm i masom od 750 grama dobio Red Dot nagradu za dizajn 2019. godine, pošto pokriva do tri metra prostora oko vas hladeći vazduh i čisteći ga od štetnih čestica prašine.

ible Airvida L1 nosivi prečišćivač vazduha

Airvida L1 nosivi prečišćivač vazduha kompanije ible je jedan od najelegantnijih personalnih prečišćivača vazduha na tržištu. Ovaj prečišćivač vazduha sa USB napajanjem izgleda poput Bluetooth slušalica sa zlatnim krajevima i uklanja PM2.5 čestice sa uspešnošću od 99,9% kao i formaldehid sa uspešnošću od 99% a bakterije uklanja stopom od 96,8%.

Ima ergonomski dizajn i težak je svega 70 grama, a može da se pohvali trajanjem baterije od 32 sata i, što je najbolje, potpuno je nečujan.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

TESTIRALI SMO: Skagen Jorn Hybrid HR: Odličan...

Model Jorn Hybrid HR kompanije Skagen je dostupan...

TOP 5: Novi nosivi uređaji sa sajma CES...

CES se uvek održava na samom početku godine,...

Kako je LG pretvorio dom u muzički studio

Da li ste znali da i zvuk može...

Test: Astell & Kern UW100 – bežične bubice...

Sa sopstvenim posebnim digitalno-analognim konverterom i istim drajverima...

Slušajte muziku sa Skullcandy Sesh bubicama

Ovo su Bluetooth bubice sa baterijom koja traje...

Samsung televizori koji oduševljavaju i kada su isključeni!

„Da ne zauzima puno mesta, da se savršeno...

Najnovije Jabra bubice su neverovatno male i mogu...

Nove Enhance Plus prave bežične bubice kompanije Jabra...

TEST: Honor 50 (best buy nagrada) – Honor, drugo...

Nekad je to bio „sub brand“ velikog kineskog...

Samsung 2022 za inovativno personalizovano iskustvo

Kompanija Samsung Electronics je na svom virtuelnom događaju...

Pametni frižider za duže svežu hranu

Kompanija LG Electronics (LG) ponovo uvodi inovacije na...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Zbog pandemije smo svi počeli malo više da brinemo o zdravlju – i to s pravom, bilo da se to ogleda u nošenju maske, zdravoj ishrani ili kupovini proizvoda koji čuvaju naše zdravlje. Kako većina nas ostaje kod kuće ili u karantinu, moramo da vodimo računa da je i naše kućno okruženje jednako čisto. Prehlade, virusi, bakterije i fina prašina lako se šire bilo da ste kod kuće, u kancelariji ili čak i napolju. Jedan od najboljih načina da isfiltrirate prašinu, polen i druge mikroorganizme koji se prenose vazdušnim putem jeste da koristite prečišćivač vazduha. U nastavku možete pronaći najbolje male, prenosive i nosive prečišćivače vazduha sa kojim će vazduh oko vas biti čist gde god da krenete.

LG PuriCare nosivi prečišćivač vazduha

U vreme kada je nošenje maski postalo norma i suštinski deo naših života, LG PuriCare nosivi prečišćivač vazduha je savršena opcija koja će vas zaštititi – filtrirajući štetne supstance, uključujući viruse, bakterije i alergene iz vazduha koji udišete. Kreatori ovog uređaja hteli su da reše problem maski za jednokratnu upotrebu uz pomoć najsavremenije maske/prečišćivača vazduha. Zahvaljujućim njegovim H13 HEPA filterima, poput onih koje koristite kod kuće, možete se osećati bezbedno gde god da krenete.

Dyson Pure Cool Me lični ventilator prečišćivač

Kralj personalnih prečišćivača vazduha mora da bude Dyson Pure Cool Me lični ventilator prečišćivač. Sa težinom od 2,8 kilograma i visinom od 40 centimetara, on je taman dovoljno prenosiv da možete da ga nosite iz doma u kancelariju (i nazad) kako biste sebi obezbedili čist vazduh u svakom trenutku. Sa HEPA filterom koji hvata 99,95% čestica kao što su bakterije i virusi i funkcijom okretanja pod uglom od 70%, možete čak i da ga stavite pored kreveta i omogućite sebi do osam sati čistog vazduha dok spavate.

IONION MX nosivi prečišćivač vazduha

Sa masom od svega 20 grama, IONION MX je jedan od najlakših i najdiskretnijih ličnih prečišćivača vazduha koje možete naći na tržištu. Pravi se u Japanu i proizvodi 690.000 negativnih jona kiseonika veličine PM2.5 po kubnom centimetru, čisteći vazduh i pomažući ljudima koji pate od alergije na polen, astme i drugih zdravstvenih problema. Sa ekskluzivnom patentiranom jonskom mrežom, IONION MX je mali, praktičan za korišćenje i punjiv preko USB porta.

Evapor evaCHILL prenosivi klima uređaj

Pola prečišćivač, pola ovlaživač vazduha, Evapor evaCHILL prenosivi klima uređaj će vas hladiti dok stojite ili se krećete po gradu. Nije čudo što je ovaj mali uređaj sa dimenzijama 17cm x 17.2cm x 17cm i masom od 750 grama dobio Red Dot nagradu za dizajn 2019. godine, pošto pokriva do tri metra prostora oko vas hladeći vazduh i čisteći ga od štetnih čestica prašine.

ible Airvida L1 nosivi prečišćivač vazduha

Airvida L1 nosivi prečišćivač vazduha kompanije ible je jedan od najelegantnijih personalnih prečišćivača vazduha na tržištu. Ovaj prečišćivač vazduha sa USB napajanjem izgleda poput Bluetooth slušalica sa zlatnim krajevima i uklanja PM2.5 čestice sa uspešnošću od 99,9% kao i formaldehid sa uspešnošću od 99% a bakterije uklanja stopom od 96,8%. Ima ergonomski dizajn i težak je svega 70 grama, a može da se pohvali trajanjem baterije od 32 sata i, što je najbolje, potpuno je nečujan.