Najbolje rangirana aplikacija u našem regionu

Prema podacima sa Google Play-a i App Stora, i ocenama korisnika ovih platformi, mbanking aplikacija Addiko banke je najbolje rangirana u kategoriji bankarskih aplikacija na tržištu Srbije sa prosečnom ocenom 4,6.

Korisnici su ovu ocenu definisali kroz parametre praktičnosti, korisničkog iskustva i interakcije korisnika sa proizvodom.

Usluga Addiko banke koja je predstavljena početkom godine – mKredit – sastavni je deo ovog jedinstvenog mbanking eko sistema koji vremenom raste kroz različite funkcionalnosti i proizvode, u zavisnosti od potreba klijenata za novim digitalnim uslugama.

Osim kredita kroz mobilnu aplikaciju, klijenti mogu da podnesu i zahtev za dozvoljeni minus u samo nekoliko klikova.
Podnošenje zahteva za mKredit moguće je 24 sata dnevno, a odluka se donosi za nekoliko minuta i bez odlaska u ekspozituru.

Maksimalni iznos kredita je 600.000 dinara, sa periodom otplate od 12 do 60 meseci i fiksnom mesečnom ratom tokom celog perioda otplate.
Pozajmica po tekućem računu se odobrava do visine prosečne plate. Korisnik mKredita dokumentaciju u ovom procesu potpisuje unosom personalizovanog PIN-a.

Kompletna dokumentacija se čuva u samoj mbanking aplikaciji i dostavlja se klijentu na mejl.
Klijenti su posebno prepoznali prednost odobravanja kredita vikendom i za vreme praznika, kada se obavljaju naveće kupovine.

Nepunih godinu dana od kada je pokrenuta ova inovativna usluga, pokazatelj da su klijenti zadovoljni digitalnim uslugama i komunikacijom sa bankom na ovaj način predstavlja i podatak da je preko hiljadu korisnika dobilo mKredit.

Addiko banka na ovaj način pokazuje da se svrstava među pionire digitalne transformacije bankarskog tržišta Srbije.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Doživite WOW razliku uz Samsung OLED...

Kompanija Samsung srpskom tržištu predstavlja novu dimenziju u oblasti OLED televizora i pripremila je posebnu ponudu...

Samsung nagrađuje studente!

Kompanija Samsung Electronics ponovo pokreće svoju platformu YOUniversity, uz koju će studenti i dalje imati priliku...

Osnaženje ženskom polu za odabir budućih...

Sa ciljem da se devojčice, učenice sedmih i osmih razreda osnovnih škola, osnaže prilikom odabira budućih...

Već 9 godina za redom na...

Samsung Electronics prepoznat je kao lider na globalnom tržištu soundbar zvučnika prema podacima firme za istraživanje...

Domaća kompanija AskGamblers prodata za 45...

Za sve one kojima treba još ubeđivanja da je moguće napraviti vodeći onlajn biznis u nekoj...

Novi nasmejani LG logo

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je novi pravac i vizualni identitet brenda koji će bolje oslikati...

Crnoj Gori kao prvoj zemlji na...

Crna Gora je prva zemlja na svetu koju je Rakuten Viber – globalni lider u privatnoj...

Čak 80 nagrada za Samsung inovativne...

Kompanija Samsung Electronics dobitnik je ukupno 80 nagrada na International Forum (iF) Design Awards 2023, prestižnom...

Proslava u čast novog GranTurismo modela!

Maserati je sinoć organizovao proslavu u čast svog novog modela GranTurismo, zajedno sa ličnostima iz sveta...

Samsung, za lakši život vlasnika kućnih...

Imati kućnog ljubimca iskustvo je koje menja život. Od jutarnjeg buđenja uz umiljato mače do dolaska...
Prema podacima sa Google Play-a i App Stora, i ocenama korisnika ovih platformi, mbanking aplikacija Addiko banke je najbolje rangirana u kategoriji bankarskih aplikacija na tržištu Srbije sa prosečnom ocenom 4,6. Korisnici su ovu ocenu definisali kroz parametre praktičnosti, korisničkog iskustva i interakcije korisnika sa proizvodom. Usluga Addiko banke koja je predstavljena početkom godine – mKredit - sastavni je deo ovog jedinstvenog mbanking eko sistema koji vremenom raste kroz različite funkcionalnosti i proizvode, u zavisnosti od potreba klijenata za novim digitalnim uslugama. Osim kredita kroz mobilnu aplikaciju, klijenti mogu da podnesu i zahtev za dozvoljeni minus u samo nekoliko klikova. Podnošenje zahteva za mKredit moguće je 24 sata dnevno, a odluka se donosi za nekoliko minuta i bez odlaska u ekspozituru. Maksimalni iznos kredita je 600.000 dinara, sa periodom otplate od 12 do 60 meseci i fiksnom mesečnom ratom tokom celog perioda otplate. Pozajmica po tekućem računu se odobrava do visine prosečne plate. Korisnik mKredita dokumentaciju u ovom procesu potpisuje unosom personalizovanog PIN-a. Kompletna dokumentacija se čuva u samoj mbanking aplikaciji i dostavlja se klijentu na mejl. Klijenti su posebno prepoznali prednost odobravanja kredita vikendom i za vreme praznika, kada se obavljaju naveće kupovine. Nepunih godinu dana od kada je pokrenuta ova inovativna usluga, pokazatelj da su klijenti zadovoljni digitalnim uslugama i komunikacijom sa bankom na ovaj način predstavlja i podatak da je preko hiljadu korisnika dobilo mKredit. Addiko banka na ovaj način pokazuje da se svrstava među pionire digitalne transformacije bankarskog tržišta Srbije.