5 GODINA garancije na belu tehniku!

Samsung pruža pet godina garancije na određene modele veš mašina, frižidera i ugradne tehnike, kupljene u periodu od 15.02. do 30.06.2020. godine, te na određene mašine za sušenje veša i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša od 15.02. do 31.03.2020. Kompanija je pripremila novi talas promotivnih aktivnosti sa ciljem pružanja dodatne sigurnosti svojim korisnicima i kako bi nagradila njihovu vernost.

Ukoliko se odlučite za kupovinu Samsung QuickDrive veš mašine, bićete u mogućnosti da prepolovite vreme rada i potrošnju energije, bez ugrožavanja kvaliteta pranja. QuickDrive veš mašina sadrži Q-Drum glavni bubanj i zadnju ploču koji se okreću nezavisno, što omogućava dinamičnije pranje odeće. Ove veš mašine imaju i AddWash vrata, koja omogućuju jednostavno i brzo dodavanje zaboravljene odeće nakon pokretanja ciklusa. AddWash vrata se otvaraju samo kada je temperatura u bubnju ispod 50°C.

Za besprekoran izgled kuhinje kreiran je Samsung RS8000, po poslednjim trendovima koji diktiraju svedenost dizajna. Ovaj frižider nudi više prostora za vaše namirnice zahvaljujući Space Max tehnologiji sa dodatnim unutrašnjim prostorom. Uz Twin Cooling Plus opciju koja optimizuje temperaturu i vlažnost u frižideru i zamrzivaču, vaša hrana će ostati sočnija i svežija dvostruko duže, bez mešanja mirisa.

Osim toga, pet godina garancije odnosi se i na određenu ugradnu tehniku, kao što je nova Samsung Dual Cook Flex rerna za pripremu više jela uz pomoć Dual Cook sistema. Od sada možete da podesite dve različite temperature i vreme neophodno za pripremu jela, kako bi se postigao najbolji mogući ukus hrane tokom istovremenog kuvanja. Dual Cook takođe sprečava mešanje mirisa, a njena fleksibilna vrata omogućavaju nezavisan pristup gornjem delu rerne, bez gubljenja toplote i ugrožavanja kuvanja u donjem delu.

Promocija uključuje i WaterWall mašinu za pranje sudova koja savršeno čisti sve posude po svim ćoškovima, kao i Virtual Flame ploču za kuvanje koja pruža jednostavnu vizuelnu kontrolu plamena. 

Za ostvarenje ovih pogodnosti, sve što treba da učinite jeste da registrujete svoj proizvod na https://www.samsung.com/rs/microsite/5-godina-garancija-za-samsung-proizvode/ najkasnije 60 dana od dana kupovine.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde