RAV4 Plug-in Hybrid

Toyota je sada spremna da proširi beneficije tehnologije predstavljanjem novog RAV4 Plug-in Hybrid, nove perjanice u svojoj ponudi hibrida koja obećava da će biti ne samo najsnažnije, već i najekonomičnije i ekološki najpodobnije vozilo u klasi.

Ova prva hibridno-električna verzija modela RAV4 nastavlja više od 20 godina liderstva Toyote u tehnologiji hibridnog pogona.

RAV4 Plug-in Hybrid nalazi se na vrhu game nove (pete) generacije najpopularnijeg Toyotinog SUV-a, modela koji je reafirmisao svoj istorijski status kao jedno od najpopularnijih sportsko-rekreativnih vozila u Evropi, uz više od 120.000 porudžbina od prvog puštanja u prodaju početkom 2019, uključujući više od 105.000 hibrida (zapadna Evropa).

RAV4 Plug-in Hybrid klijentima će ponuditi najbolje moguće rešenje.

To podrazumeva Toyotinu najnoviju tehnologiju hibridno-električnih vozila, uz veću snagu i bolju dinamiku vožnje, kao i originalnu sposobnost čisto električne vožnje, bez potrebe za razmišljanjem o broju pređenih kilometara ili stajanjem da biste napunili akumulator u okviru dnevnih potreba u gradskim uslovima vožnje.

S iskustvom razvijanja dve generacije svog Prius Plug-in Hybrid modela, Toyota je rešena da proizvede efikasan novi pogon za RAV4.
S punom sistemskom izlaznom snagom od 306 KS/225 kW, ima potencijal da razvije ubrzanje iz stanja mirovanja do 100 km/h za samo 6,2 sekunde.

Novi RAV4 Plug-in Hybrid konstruisan je na Toyotinoj GA-K platformi, uz dodatne dinamičke beneficije, postignute postavljanjem hibridne baterije ispod poda.

Sa četiri moda vožnje na raspolaganju, vozač može jednostavno da bira između hibridne do potpuno električne vožnje.

Stilski detalji spoljašnjosti i kabine demonstriraju prefinjeniji sportski izgled za SUV vozilo srednje veličine.

Napred se nalazi tamna oplata za rešetku i proširenja okvira i svetala, zajedno s novim metalik finišom na donjem delu branika, koji naglašava širinu i snagu u stavu vozila.

Novi 18 i 19-inčni dizajn točkova kombinuje kontrast svetlih, sivih ili crnih finiša s “metalnom” završnicom dekoracije ispod ekrana, pozadi, i crne platforme ispod.

U kabini fokus je na novom dizajnu presvlaka, sa sportskim osećajem, rebrastim šarama s kontrastnim crvenim detaljima.
Sedišta presvučena crnom kožom takođe su dostupna, s jarko crvenim trakastim detaljima.

Centralna konzola poseduje multimedijalni displej dijagonale od devet inča, osetljiv na dodir – najveći u bilo kom RAV4 modelu – za jasnu i laku kontrolu funkcija za zabavu, informisanje i povezivanje.

Novi RAV4 Plug-in Hybrid biće predstavljen tokom druge polovine 2020. godine, uz definisanje datuma početka prodaje, prema državi/tržištu.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde