Wind-FreeTM klima uredjaj sa veštačkom inteligencijom

Kompanija Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. i zvanično je lansirala potpuno novu liniju zidnih klima uređaja sa R32 rashladnim sredstvom nove generacije, jedinstvenom Wind-FreeTM tehnologijom hlađenja i novim opcijama pametnog upravljanja uređajima.

„Nova linija uređaja potvrđuje doslednost kompanije Samsung u predstavljanju vodećih proizvoda za hlađenje i grejanje, sa prepoznatljivim dizajnom i inteligentnim opcijama koje olakšavaju svakodnevni život“, izjavio je Xavier Feys, potpredsednik sektora pretprodaje, razvoja poslovanja i korisničkih usluga u SEACE. „Nova ponuda klima uređaja za 2020. godinu nudi korisnicima još bolje iskustvo i veći komfor u zatvorenom prostoru, kao i povećanu energetsku efikasnost zahvaljujući naprednoj Wind-FreeTM tehnologiji hlađenja i novom Digital Inverter Boost kompresoru.“

Samsung je 2017. godine predstavio prvi zidni klima uređaj sa Wind-FreeTM tehnologijom, koja podrazumeva hlađenje u tri koraka.

U prvom koraku se u režimu za brzo hlađenje temperatura brzo smanjuje, a zatim se pokreće opcija za smanjenja vlažnosti vazduha.

U trećem koraku, nakon postizanja željene temperature, aktivira se Wind-Free režim koji održava željeni intenzitet hlađenja i pruža ugodan boravak u prostoriji.

U Wind-FreeTM režimu svež vazduh lagano i ravnomerno izlazi kroz hiljade mikro-rupica, stvarajući osećaj „mirujućeg vazduha“, i idealnu atmosferu za rad ili odmor, bez neprijatnog duvanja iz klima uređaja.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde