Početna Aplikacije 15 aplikacija za putovanje koje morate probati pre letovanja

15 aplikacija za putovanje koje morate probati pre letovanja

Panasonic TV

Ako sanjarite o sunčanju, sada je vreme da pronađe povoljnu ponudu za letovanje.

Prave aplikacije vam mogu pomoći da pronađete dobre ponude za prevoz i smeštaj i da vam daju ideje o vašem sledećem odredištu.
Ovo su aplikacije za putovanje koje će vaše leto učiniti boljim, bez obzira da li volite šetnje, putovanje ili jednostavno opuštanje na plaži.

ATV & NAUTICA 2020

Aplikacije za avionske letove

Hipmunk

Cena: besplatna
Preuzmi: iOS i Android

Pretražite letove, hotele, iznajmljivanje kola i pakete za letovanje. Hipmunk nudi alate za pronalaženje dobrih ponuda i kako bi tačno znali šta dobijate za vaš novac, bez obzira da li želite da rezervišete ekonomičnu klasu ili ste spremni da potrošite malo više na udobnost.


Hopper

Cena: besplatna
Preuzmi: iOS i Android

Već popularna aplikacija za pretragu avio prevoza, Hopper je nedavno predstavio novu funkciju „tajne karte“ koja nudi avionske karte koje su 35% jeftinije.
U odabranim gradovima, Hopper vas obaveštava kada su cene smeštaja najniže.


LoungeBuddy

Cena: besplatna
Preuzmi: iOS

LoungeBuddy nudi pristup premijum aerodromskim ložama za samo $25. Možete rezervisati ložu dva meseca ili čak dan unapred.
Aplikacija vam takođe govori kojim ložama možete pristupiti besplatno, na osnovu vaših kreditnih kartica ili statusa.


Tunity

Cena: besplatna
Preuzmi: iOS i Android

Tunity vam može pomoći na aerodromu tako što skenira televizore bez zvuka u vašoj okolini i potom pušta zvuk preko vašeg telefona.


Service

Cena: besplatna
Preuzmi: iOS

Imate let koji je otkazan ili odložen? Service će automatski tražiti kompenzaciju od avio kompanije. Aplikacija će takođe pratiti vaše hotelske rezervacije i pomoći vam da ponovo rezervišete ako cena vaše sobe padne.

1 komentar

Leave a Reply