Solis X je mali MyFi uređaj u obliku hokejaškog paka koji ima ukupno jedno dugme, tako da je maksimalno jednostavan za korišćenje.

Ima bateriju kapaciteta 4.700 mAh i puni se preko USB-C porta koji takođe možete da koristite da preko njega napunite svoj telefon.

Uređaj ima i kameru od 8 MP zbog… pa, niko nije baš siguran zbog čega, a tu je i integrisani Solis X pametni asistent koji radi na IFTTT servisu.

Solis X asistenta možete i da koristite da kupite neograničeni internet protok na jedan dan, da uzmete pretplatu za ceo mesec ili da plaćate po potrošenom gigabajtu.

Solis X ima kameru od 8 MP, ali nije baš lako naći neku upotrebu za ovu kameru. Da biste videli šta slikate i da biste pritisnuli dugme okidača, vaš telefon mora da funkcioniše kao tražilo, a on verovatno već ima bolju kameru od ovog uređaja.

Takođe ne postoji način da koristite kameru na Solis X uređaju ako vam baterija na telefonu crkne, što oduzima smisao nečemu što bi u suprotnom bila zgodna zamenska kamera ako vam telefon „crkne“ a baš u tom trenutku naiđe jeti.

Ali barem možete da utaknete svoj ispražnjeni telefon u Solis X da ga napunite, ako imate kabel za to.

Solis X ima snagu punjenja baterije od 5V/1A, pa se ne može očekivati da obara rekorde u brzom punjenju. Uređaj dolazi sa USB-A u USB-C kablom i USB-A u USB-C adapterom, tako da može biti prilično koristan u nekim situacijama.

1
2
3
Prethodni tekstBez savršenog zvuka filmsko iskustvo nije kompletno
Sledeći tekstNajpretraživaniji pojmovi na Google pretraživaču u 2019. godini

1 komentar

Leave a Reply