Početna Home Najbolje brave kojima se upravlja preko smartfona

Najbolje brave kojima se upravlja preko smartfona

Zaštitite svoj dom od uljeza i istovremeno ga učinite otvorenim za ljude kojima verujete

Kada govorimo o nabavci bezbednosnog sistema za vaš dom, prvo slika koja se javlja u glavi su ulazna vrata.

Mudar potez je nabaviti pametnu bravu. Ove brave, koje menjaju vaše postojeće, redovne brave, mogu da vam pošalju obaveštenje kada ih neko otvori.

Ako ne očekujete nikoga, možete brzo da odreagujete na obaveštenje i kontaktirate članove porodice ili prijatelje koji imaju ključ, ili pozovete policiju ukoliko je neophodno.

Postoje još tri važne upotrebe za pametne brave.

Prva vam omogućava da uđete u svoj dom ako ste zaboravili ključ.

Druga vam omogućava da u svoj dom pustite ljude kojima verujete a koji nemaju ključ, kao na primer decu koja se vraćaju iz škole ili komšinicu koja vam zaliva cveće dok niste tu.

I treća korisna funkcija vam omogućava da proverite da li su vaša ulazna vrata zaključana nakon što ste već otišli, pa ne morate da se vraćate samo zbog toga.

Koje su najbolje pametne brave?

Postoji mnogo faktora koje treba uzeti u obzir pri odabiru najbolje pametne brave za vas; u nastavku ćete videti koji su to najvažniji faktori koji su uzeti u obzir prilikom sastavljanja ove liste.

Svaka od ovih pametnih brava se takođe može otvoriti i ključem. Ne morate isključivo da se oslanjate na aplikaciju ili pametni zvučnik da biste zaključali ili otključali vrata.

Sve brave sa ove liste rade na baterije i šalju obaveštenja na vaš telefon kada treba da zamenite bateriju. Sve ove brave takođe mogu da se povežu na mrežni sistem u pametnom domu.

Schlage Encode pametna WiFi brava

Encode pametna WiFi brava kompanije Schlage nudi više načina da zaključate i otključate svoja vrata bez ugrožavanja svoje i bezbednosti vašeg doma.

Ova brava napravljena je iz dva dela: mehanizma za zaključavanje i tastature, a u kompaniji Schlage kažu da vam je za montiranje brave potrebna samo jedna alatka – šrafciger.

Ova brava radi na baterije, ali morate da tastaturu i mehanizam za zaključavanje kablom za napajanje.

Kada je montirate, podešavanja za Encode WiFi bravu možete da postavite na Schlage Home aplikaciji (iOS i Android).

Aplikaciju možete koristiti da zaključate i otključate vrata i napravite do 100 jedinstvenih šifri koje možete podeliti ljudima od poverenja.

Ako neko nepoznat pokuša da otključa vaša vrata, aktiviraće se alarm brave i dobićete notifikaciju. Ova brava takođe šalje notifikacije kada je njena litijum-jonska baterija pri izmaku.

KUPI: $ 249.00

Yale Assure Lock brava za ekranom na dodir

U kompaniji Yale kažu da za samo par minuta koristeći šrafciger možete da instalirate ovu bravu na „standardna vrata“, što za njih znači da imaju debljinu od 4,4 cm do 5,7 cm. Obavezno izmerite vrata pre nego što pokušate da instalirate ovu pametnu bravu.

Ova Yale brava koristi August Connect aplikaciju koja vam omogućava da zaključate i otključate vrata i kreirate šifru koja se unosi preko ekrana osetljivog na dodir.

Možete da kreirate trajne, zakazane ili privremene šifre, što vam daje veliku fleksibilnost.

Trajne šifre su najbolji izbor za prijatelje od poverenja i članove porodice, dok su zakazane i privremene šifre bolje za ljude koji moraju samo jednom da uđu u vaš dom.

Svakoj šifri možete da dodelite i ime, tako da znate tačno ko je ulazio u vaš dom.

Funkcija koja se posebno izdvaja na Assure Lock bravi jeste to što može automatski da otključa vrata kada se približite kući i zaključa ih kad napustite vaš dom.

KUPI: $ 277.80

August Smart Lock Pro

Smart Lock Pro brava je jedina brava na ovoj listi koja nema tastaturu.

Smart Lock Pro se instalira sa unutrašnje strane vrata i koristi postojeću bravu pa deo sa spoljne strane vrata izgleda isto.

Štaviše, uz Smart Lock Pro možete da koristite svoje postojeće ključeve tako da nećete imati potrebe da pravite nove.

Kada instalirate ovu bravu, moraćete da povežete njen WiFi Bridge sa utičnicom a potom nastavite proces podešavanja u August Connect aplikaciji.

Možete u svakom trenutku da zaključavate i otključavate vrata i napravite ključeve za goste koji se mogu koristiti samo tokom ograničenog vremenskog perioda, iznova i iznova ili samo jednom.

Svaki put kada neko uđe u vaš dom, vi ćete dobiti notifikaciju a tehnologija po imenu DoorSense konstantno prati da li je brava zaključana ili otključana.

Kao i Assure Lock kompanije Yale, i Smart Lock Pro može da primeti kada neko ulazi i izlazi iz vašeg doma i otvori ili zatvori vrata po potrebi.

Ako ne želite pametnu bravu sa tastaturom ili želite da nastavite da koristite fizičke ključeve koje već imate, Augustus Smart Lock Pro je preporuka za vas.

KUPI: $ 193.65

Leave a Reply