Novi modeli Samsung Neo QLED serije televizora od sada su dostupni i u Srbiji.

Quantum Matrix tehnologija uvlači vas u središte radnje uz najsitnije detalje. Uživajte u filmovima i serijama u bioskopskom kvalitetu slike uz naprednu tehnologiju Neural Quantum 8k procesora koja primenjuje veštačku inteligenciju kako bi postigla jači nivo kontrasta i kako bi sve što gledate postalo kristalno jasno.

Uronite u surround zvuk orkestra koji svira pravo iz vaše dnevne sobe s najnovijom tehnologijom Dolby Atmos® i Q-symphony koja podiže doživljaj gledanja kod kuće na najviši nivo. Osim vrhunskih tehničkih mogućnosti Neo QLED 2022 televizore odlikuje i Infinity One dizajn.

Uz novu liniju Samsung Neo QLED 2022 televizora otkrijte praktičniji način okupljanja tima. Uparite vaš TV s računarom i aplikacijama za video pozive kao što je Google Duo i okupite ceo svoj tim u tren oka iz udobnosti vaše dnevne sobe.

Nakon posla opustite se i uživajte u raznovrsnom sadržaju za vežbanje kod kuće uz aplikaciju Samsung Health, s popularnim profesionalcima za fitnes.

A kad obavite posao, trening i zasitite se video igara, dopustite vašem Neo QLED televizoru da postane vaš najbolji saveznik. Uz aplikaciju SmartThings možete se opustiti i prepustiti ostalo svom pametnom televizoru. Neo QLED vas može besprekorno spojiti na vaše uređaje, nadzirati ih i upravljati.

Samsung Neo QLED  televizori od sad su dostupni i u Srbiji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 234 990 rsd, a više informacija potražite na linku.

Prethodni tekstPorsche Design je predstavio Soundbar PDB90 sa integrisanim sabvuferom
Sledeći tekstDinamičan, moć́an i isključivo sa elektrifikovanim pogonom

Leave a Reply