Početna Home Samsung bežični štapni usisivač dolazi sa visokotehnološkim spremištem za prašinu

Samsung bežični štapni usisivač dolazi sa visokotehnološkim spremištem za prašinu

blank
ATV & NAUTICA 2020

Novi Jet usisivač ume da izvede nekoliko novih trikova. Za početak, on je znatno lakši, sa masom od 1,66 kg za model Jet i 1,48 kg za model Jet Light.

Jet ima usisnu snagu od 200 W, a Jet Light do 150 W. Takođe, novi Jet bežični štapni usisivač sada može i da se montira na zid (najzad!).

Druge funkcije vredne pažnje uključuju digitalni invertni elektromotor i Jet Cyclone sistem za optimizovani protok vazduha i minimalni gubitak usisne snage, HEPA sistem za filtriranje sa 5 slojeva, perivu posudu za prašinu, četka koja se odvaja jednim klikom i odvojiva baterija koja vam omogućava sat vremena usisavanja.

Uz ovaj novi bežični štapni usisisvač dolazi i inovativni novi projekat po imenu Clean Station.

To je u suštini visokotehnološka kanta za smeće osmišljena za vađenje prašine i prljavštine iz Jet bežičnog štapnog usisivača bez rizika da prašina poleti svuda okolo.

Sve što treba da uradite jeste da postavite posudu za prašinu na Clean Station i taj uređaj će automatski isprazniti sadržaj posude.

Clean Station koristi Air Pulse tehnologiju koja pulsira vazduh u posudi za prašinu kako bi otresao zarobljenu prašinu.

blank

Struktura sa UL verifikacijom koja sprečava širenje prašine ne dozvoljava da najfinije čestice prašine dospeju u vazduh dok Clean Station radi svoj posao.

Plus imate i HEPA sistem za filtriranje sa 5 slojeva koji zarobljava čestice prašine i tako garantuje da se te sitne čestice koje ste pokupili ne vrate nazad u vaše okruženje.

U svakoj Clean Station „kanti“ nalazi se mikro vreća za sakupljanje prašine i dovoljno je da je menjate samo jednom u dva-tri meseca.

blank

Neko je najzad shvatio da je čišćenje posuda za prašinu iz usisivača kontraintuitivno i to je dobra stvar.

Leave a Reply