Ovo je prvi put da je ovaj sat ponuđen u varijanti od plemenitog metala.

Ima plavi brojčanik sa crvenim i belim detaljima, disk indikator 24 sata koji pokazuje dan i noć kao i podbrojčanik za datum.

Kao i kod prethodnih modela, komplikacijom ovog sata koja pokazuje vreme širom sveta, kao i svim funkcionalnostima, upravlja se preko krunice.

Sat je ograničen na 88 primeraka.

Izdignuti motiv mape sveta na teksturisanom plavom brojčaniku i dalje je tu, kao i komplikacija za prikazivanje datuma sa podbrojčanikom koji se nalazi na 6 sati i koji je urađen u gijoš tehnici koja imitira sunčeve zrake.

Točkić sa indikatorom 24 sata koji pokazuje dan i noć koristi crvenu boju za dan i sivu za noć, i usklađen je sa gradovima koji se nalaze na drugom točkiću sa spoljne strane koji je urađen u plavoj boji kao i ostatak brojčanika.

Vlasnički mehanizam FC-718 unutar ovog modela čini ga pravim svetskim satom.

To znači da se sve funkcije mogu podesiti preko velike krunice, za razliku od opcije gde funkciju pokazivanja vremena širom sveta podešavate preko rotirajuće korone, na primer.

Korišćenje krunice utiče na niz malih točkića unutar mehanizma koji čine sistem zupčanika koji omogućava korišćenje svake od komplikacija na ovom satu.

Okretanjem krunice u smeru kazaljke na satu podešavate datum, dok okretanjem krunice u suprotnom smeru aktivirate disk sa gradovima.

Taj disk sa gradovima je u potpunosti integrisan u modul ovog sata.

Sa cenom od nešto ispod 15.000 dolara i izradom od 18-karatnog roze zlata kao i vlasničkim mehanizmom, ovaj sat i dalje predstavlja značajnu vrednost.

Sat dolazi sa mornarsko-plavim kaišem od aligatorske kože sa belim štepom i dostupan je odmah.

Prethodni tekstTOP 5: Gedžeti i dodaci za bicikl koji će podići vašu vožnju na viši nivo
Sledeći tekstGLASTRON GT 205

Leave a Reply