Brend Glastron je vredno radio kako bi izgradio reputaciju koja predstavlja sinonim za stil i kvalitet dok istovremeno nudi razumne cene.

Glastron GT 205 je brod sa mnogo stila koji opravdava reputaciju brenda.

Na modelu GT 205 uživaćete u svim deluks karakteristikama uključujući konturisana sedišta sa sedalnim delom koji se podiže, deo za sunčanje, garnituru za sedenje i mnogo prostora za odlaganje stvari.

Sada niko ne mora da propusti druženje kada možete udobno da smestite do devet putnika.

Sa krmenim pogonom imate mogućnost da personalizujete svoj brod da odgovara vašem stilu. Sa novim modelom GT 205 svaki dan je leto!

Prolaz sa krmene strane je vešto sakriven ispod dela klupe za sunčanje koji se podiže uz pomoć šarke.

Primetićete i kako su u kompaniji Glaston postavili prenosni frižider na kliznu policu ispod garniture za sedenja na krmi.

Ova garnitura je presvučena tapacirungom u dijamantskom šablonu, prostor za sunčanje i ostatak mesta za sedenje na ovom brodu su udobni i veoma lepo dizajnirani.

Skrivena kutija za odlaganje stvari nalazi se u podu kod upravljačke konzole, a prostor za odlaganje u pramčanom delu ima odvod vode kako bi stvari unutra ostale suve.

Jedna zamerka je to što od produžene krmene platforme merdevine za penjanje na brod iz vode ne mogu da se uvuku ispod broda.

U pristaništu ili dok stoji negde na otvorenom, GT 205 izgleda kao da je u pokretu sa svojim agresivnim linijama, prepoznatljivim vetrobranskim staklom i elegantnom dvobojnom šemom bojenja.

Enterijer ima izražene linije i veoma smeo dizajn.

Dve potpuno podesive fotelje sa opcionim produžecima garantuju udobnost za putnike u prednjem delu.

Upravljački deo je jedinstven sa natkrivenom instrument tablom, a dugmići koji mogu da se pritiskaju i povlače izgledaju odlično.

U kaseti ispred suvozača nalazi se nautički stereo sistem, aux ulaz i priključak za struju od 12 V.

Na zadnjoj klupi može komotno da sedi troje ljudi. Sedalni deo sa leve strane se izvlači, čime se dobija dodatni prostor za sedenje ili ležanje.

Deo ležaljke za sunčanje sa leve strane se podiže kako bi se stvorio prolaz do krmene platforme.

Kada izvučete nogaru, taj deo se pretvara u naslon za leđa dok se sunčate.

Garnitura na pramcu je idealna za leškarenje uz pogled ispred broda, a tapacirani naslon skroz napred omogućava udobno sedenje dok ste okrenuti ka krmi.

Sa maksimalnim kapacitetom za devet osoba neće vam trebati još prostora. Prostor za odlaganje stvari se nalazi u podu, a u odeljku na pramcu mogu da stoje sidro i konopac.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni tekstFrederique Constant Classic Worldtimer Manufacture u izvedbi od roze zlata
Sledeći tekstLG 5 ukusnih jela internacionalne kuhinje

Leave a Reply