U čistoj lozi Merry Fisher porodice, model 1095 Fly predstavlja brod za vikend krstarenja, savršen za porodične plovidbe.

Nova verzija modela 1095 Fly koristi sve nove mogućnosti koje donose vanbrodski motori, jer pre ovoga nije bilo moguće zamisliti brod za krstarenja duži od 10 metara sa vanbrodskim motorima.

U brodogradilištu Jenneau su sa novim modelom Merry Fisher 1095 Fly iznova osmislili koncept krstarenja na motornim brodovima dužine 10 metara sa vanbrodskim motorima.

Merry Fisher 1095 Fly, koji je već jedinstven u svojoj kategoriji, sa vanbrodskim motorima i tri kabine je korak ispred trenutnih trendova, a sada ima i flybridge koji čini krstarenja mnogo prijatnijim.

ŽIVOT UZ FLYBRIDGE

Flybridge uključuje prostor za sunčanje u prednjem delu i sklopivu klupu za kopilota.

Ta klupa može da se pretvori u ležaljku za sunčanje ili možete da napravite veliku palubu za sunčanje ako to želite.

Flybridge takođe ima i dosta prostora za odlaganje stvari, a možete da stavite i opciono tendu za zaštitu od sunca.

SVETLO I PROSTOR

Panoramski pogled u salonu na modelu 1095 Fly koji otvara enterijer i veliki prozori na trupu omogućavaju veliku količinu prirodnog svetla.

Kuhinja je velika i potpuno funkcionalna: i ovde vas čeka iznenađujuće mnogo prostora za odlaganje stvari u gornjem i donjem ormariću, gde možete da odložite sve što vam je potrebno dok ste na vodi.

Model 1095 Fly dolazi u tri kabinske verzije.

Lepo opremljena vlasnička kabina u prednjem delu ima veliki centralno postavljeni krevet i lak pristup toaletu i tuš kabini, dva prozora na plafonu i po jedan dugačak prozor sa svake strane, što znatno poboljšava celokupni komfor za vlasnika broda.

Gostinska soba koja je smeštena na levoj strani broda zaokružuje ovaj enterijer u kome zaista možete da uživate.

U ovoj sobi dvoje gostiju mogu maksimalno udobno da se smeste.

Treća kabina sa desne strane broda može da se koristi ili kao dodatna soba sa dva kreveta ili jednostavno kao prostorija za odlaganje stvari koja uvek dobro dođe na brodu.

KOMFOR JE GLAVNA STAVKA

Kao i svi drugi Jenneau brodovi, model 1095 Fly je dizajniran za život u pokretu i uključuje neke zgodne funkcije kao što su uvučene bočne palube koje omogućavaju bezbedno kretanje po brodu i lak pristup upravljačkoj stanici.

Na velikoj garnituri za sedenje u obliku slova „L“ može komotno da se smesti veća grupa ljudi i lako se pretvara u prostor za druženje.

Velike krmene platforme sa obe strane vanbrodskih motora čine ukrcavanje lakim i bezbednim.

Kako biste maksimalno uživali u životu na vodi, prednja paluba za sunčanje sa naslonima za leđa koji se podižu predstavlja dodatni prostor za boravak na ovom brodu.

Merry Fisher 1095 Fly poseduje sve kvalitete Merry Fisher porodice: prostranu unutrašnjost, klupu za sedenje za upravljačkom stanicom, vrhunsko korito, modularni kokpit, uvučene bočne palube, dosta prostora za odlaganje stvari kao i nivo udobnosti koji krasi Merry Fisher porodicu.

Sa svojim jedinstvenim dizajnom, Jenneau Merry Fisher 1095 Fly zauzima poziciju porodičnog borda za duga krstarenja.

Ova nova kombinacija stavlja akcenat na lakoću korišćenja dok istovremeno garantuje vrhunske performanse i zbog toga je pred ovim brodom svetla budućnost.
Model 1095 Fly će biti flegšip model ove porodice, sa koritom koje je posebno dizajnirano za ovaj tip propulzije.

Ova mala motorna jahta predstavlja savršen izbor za porodice s decom, male grupe prijatelja ili ljude koji žele da isprobaju jahting, a da ne potroše previše novca.

Kompaktne dimenzije omogućavaju lako upravljanje, kao i sposobnost da ovom jahtom sa lakoćom manevrišete i pronađete mesto u krcatoj marini.

Potrošnja goriva takođe ostaje na razumnom nivou.
Uprkos maloj veličini, ova jahta ima sve što vam je potrebno za odmor na vodi.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni tekstNajmoćniji Huawei telefon do sada od danas u prodaji!
Sledeći tekstKako da besplatni probni NETFLIX period ostane besplatan?

Leave a Reply