Sea Ray je sproveo istraživanje na osnovu povratnih informacija od kupaca i otkrio, ne previše iznenađujuće, da vlasnici brodova žele više… više prostora, više sedišta i više luksuza u plovilima sa pramčanim kokpitom za dnevne plo- vidbe. Oni su odgovorili izbacivanjem modela SDX 270. Suzivši gornje bočne ivice korita, i napravivši još neke dizajnerske promene, napravili su prostran luksuzan brod koji može da smesti 13 ljudi.

Više zona za druženje na brodu idealne su za velika okupljanja. Kupci mogu da biraju da li će zadržati dosta prostora za sedenje ili će žrtvovati neki deo kako bi dobili kutak za pripremu osveženja sa sudoperom i frižiderom. Sve to u brodu koji ima premijum funkcije i ponaša se onako kako su Sea Ray brodovi i zamišljeni.

UPRAVLJANJE

Brod ostavlja utisak da je veliki, kakav i jeste. Mada, iako nije ni najteži ni najlakši u klasi, on deluje kao težak brod koji pruža ugodnu plovidbu bez poskak- ivanja, tako česta kod lakših plovila. Kupce u ovoj klasi više zanima udobnost, a manje maksimalna brzina, čemu svedoči standardni motor od 300 ks. Ali opet, ubrzava uz blago izdizanje iz vode i poslušan osećaj koji nikoga neće zakucati nazad u sedište ili baciti u zadnji deo broda.

KRMENA PLATFORMA

Iza sedeće garniture na krmi nalazi se krmena platforma, koja kreće iz krmenog ogledala, tako da ima dosta prostora za igranje.
Na zadnjoj ivici nalaze se dva rukohvata a merdevine za ulazak iz vode se nalaze sa desne strane.

KVALITET IZRADE I ZAVRŠNE OBRADE

Na prvi pogled izdvaja se činjenica da je sav vinil u istim bojama kao i ostali delovi broda. Zatim imate šavove na sedištima sa dijamantskim šablonom koje Sea Ray s ponosom koristi u SLX liniji. Pored toga, korišćen je vinil u više nijansi kao i različiti materijali. Delovi korita su obloženi novim materi- jalom po imenu Ultravinil, koji je Sea Ray nedavno predstavio. Taj materijal ima mekoću Ultrakože, ali je mnogo otporniji na vremenske uslove.

SEDEĆA GARNITURA U KOKPITU

Kokpit je definitivno glavni prostor za druženje jer je toliko prostran i u njemu sa lakoćom može da se smesti veliki broj ljudi.
Ulaz iz pravca krmene platforme postavljen je tako da omogućava da sedišta gledaju jedna u druga, što dokazano doprinosi prijatnoj atmosferi za razgovor.

SEDEĆA GARNITURA U KRMENOM DELU

Garnitura za sedenje u krmenom delu je ključna za uživanje u modelu SDX 270 kada niste u pokretu. Klupa sa zadnje strane predstavlja udobno mesto za odmaranje dok posmatrate decu u vodi ili dok gledate zalazak sunca na horizontu. Sedišta ne samo da su udobna, već ih možete učiniti još udobnijim tako što ćete podići središnji deo i formirati konturisanu ležaljku.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni tekstKlipsch Cinema 1200 Sound Bar uz Dolby Atmos donosi bioskopski doživljaj
Sledeći tekstHonor zemljotres u Kini

Leave a Reply