“4D GRAVITY” tehnologija za upravljanje centrom gravitacije

Kompanija Aeronext je izumela „4D GRAVITY“, tehnologiju za upravljanje centrom gravitacije koja dramatično unapređuje stabilnost i produktivnost dronova, koju prodaje pod licencom širom sveta. Kompanija Aeronext je predstavila „Next“ seriju koja se sastoji iz nekoliko koncept modela predviđenih za specifične upotrebe kao što su dostava, inspekcija i vazdušna fotografija.

DFree

DFree je uređaj koji predviđa kada će korisnik morati da ide u toalet, i pomaže ljudima koji imaju urinarne probleme. Senzori na DFree uređaju koriste ultrazvuk kako bi konstantno motrili na veličinu bešike, a rezultati se prikazuju preko aplikacije koja obaveštava korisnika kada će morati da urinira. DFree uređaj je isprobalo preko 2.000 korisnika i 200 gerontoloških domova u Japanu, Sjedinjenim Američkim Državama i Francuskoj.

Beleženje visine u drvetu

„Hashira no Kioku (Beleženje visine u drvetu)“ je umetnički sistem koji se sastoji iz drvene grede i digitalne olovke. Kada se digitalna olovka kompanije Wacom iskoristi da se na gredi zabeleži visina deteta, sistem automatski prikazuje podatke merenja u vidu linije na gredi i putem brojeva na kutiji koja se nalazi pored.

1
2
3
Prethodni tekstPotpuno Novi Yaris
Sledeći tekstTOP 5: Zašto je Volkswagen Golf GTI jedini automobil koji vam je potreban?

Leave a Reply