Vidi više od boja

Kompanija Samsung najavila je početak kampanje „Vidi više od boje“ koja će u fokusu imati napuštene životinje i za osnovni cilj, a u saradnji sa prihvatilištima za pse, da probudi svest o važnosti udomljavanja pasa kojima je ljubav neophodna. Samsung želi da alarmira na probleme sa kojima se susreću skloništa za životinje koja su već puna, na liste čekanja koje postaju sve duže, ali ujedno i na sve veće troškove skloništa životinja usled takve situacije.

Tvoja nova desna šapa

Samsung ima dugu istoriju obogaćivanja porodičnog života kroz tehnologiju, a ovoga puta posebnu pažnju poklanja i kućnim ljubimcima kao još jednog veoma važnog člana porodice. Na platformi https://www.samsung.com/rs/smartphones/vidi-vise-od-boje/ možete pronaći fotografije preslatkih njuški koje jedva čekaju da upoznaju svoj novi dom. Hana, Dunja, Riči i drugi krzneni drugari osvojiće srca svih onih koji tragaju za novim umiljatim članom porodice. Snimanje kampanje bilo je vrlo emotivno jer svaki od pasa sa sobom nosi svoju priču, ali uz pomoć Galaxy S23 Ultra pametnog telefona uhvaćeni su svi detalji te posebnosti po kojima se oni ističu.

Osim toga, platforma je idealno mesto za već aktuelne vlasnike pasa jer nudi super ideje za stvaranje unikatnog sadržaja i uspomena s kućnim ljubimcima. Tako vlasnici kućnih ljubimaca ili oni koji će to tek postati mogu videti razne video tutoriale na temu kako snimiti 8K videozapis ili obeležiti posebne trenutke uz Super Slow-Motion opciju, kako iskoristiti Space Zoom karakteristiku i 200MP kameru za stvaranje živopisnih fotografija ljubimaca, ali i kako uz korišćenje Smart Cut opcije možete napraviti ceo set novih nalepnica sa svojim najboljih prijateljem.

Studio S23 – mobilni paviljon

U okviru kampanje Samsung slavi pse, ali i odnos sa njihovim vlasnicima. Od aprila do juna, Studio S23 – mobilni paviljon posetiće nekoliko različitih lokacija u Beogradu. Obuhvatiće brojne aktivacione zone koje će moći da posete vlasnici pasa i oni koji to žele biti. Uživaće u zonama za fotografisanje pasa, zonama za igru pa sve do zona koja uključuju veliku količinu sočnih poslastica.

Vreme i lokacije u Beogradu koje će posetiti mobilni paviljon:

  • 04 – 23.04, Ada Ciganlija
  • 04 – 30.04, Druženje štenaca by Pet Centar
  • 05 – 07.05, Pet VIP Expo – Štark Arena
  • 06 – 18.06, Festival Ulični psi – Kalemegdan
  • Jun – Pet Festival – Beograd WF

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Fleksibilnost i svestranost bez kompromisa

Danas je predstavljena Galaxy preklopnih uređaja: Galaxy Z Flip5 i Galaxy Z Fold5. Vodeći modeli u...

Otvoren prvi LG Concept store u...

Dobrodošli u prvi LG Concept store u Srbiji. LG Concept prodavnica predstavlja jedinstveno odredište koje donosi...

Kako da se zaštitite dok radite...

Broj Amerikanaca koji rade na daljinu se utrostručio sa 5,7 na 17,9 odsto između 2019. i...

Ultimativni zvuk za svakoga!

Bilo da se radi o slušanju vaše omiljene muzike ili jednostavnom ugađanju sebi, Galaxy Buds2 Pro...

Šta kaže HUAWEI na izjavu Evropske...

Povodom nedavnog poziva Evropske komisije upućen članicama EU da uvedu zabranu korišćenja proizvoda dobavljača i kompanija...

Vaš računar slabo radi? Ova promena...

Prelazak sa HDD na SSD disk bio je velik korak napred. To je značajno poboljšalo doživljaj...

Donacija Porsche Srbija i Crna Gora...

Kompanija Porsche Srbija i Crna Gora kontinuirano sprovodi aktivnosti koje su usmerene na jedan od osnovnih...

Karavan LEP GEST u vašem gradu!

Kompanija LG Electronics pokreće veliku kampanju Lep Gest u nekoliko gradova u Srbiji, od 23. maja...

Doživite WOW razliku uz Samsung OLED...

Kompanija Samsung srpskom tržištu predstavlja novu dimenziju u oblasti OLED televizora i pripremila je posebnu ponudu...

Samsung nagrađuje studente!

Kompanija Samsung Electronics ponovo pokreće svoju platformu YOUniversity, uz koju će studenti i dalje imati priliku...
Kompanija Samsung najavila je početak kampanje „Vidi više od boje“ koja će u fokusu imati napuštene životinje i za osnovni cilj, a u saradnji sa prihvatilištima za pse, da probudi svest o važnosti udomljavanja pasa kojima je ljubav neophodna. Samsung želi da alarmira na probleme sa kojima se susreću skloništa za životinje koja su već puna, na liste čekanja koje postaju sve duže, ali ujedno i na sve veće troškove skloništa životinja usled takve situacije. Tvoja nova desna šapa Samsung ima dugu istoriju obogaćivanja porodičnog života kroz tehnologiju, a ovoga puta posebnu pažnju poklanja i kućnim ljubimcima kao još jednog veoma važnog člana porodice. Na platformi https://www.samsung.com/rs/smartphones/vidi-vise-od-boje/ možete pronaći fotografije preslatkih njuški koje jedva čekaju da upoznaju svoj novi dom. Hana, Dunja, Riči i drugi krzneni drugari osvojiće srca svih onih koji tragaju za novim umiljatim članom porodice. Snimanje kampanje bilo je vrlo emotivno jer svaki od pasa sa sobom nosi svoju priču, ali uz pomoć Galaxy S23 Ultra pametnog telefona uhvaćeni su svi detalji te posebnosti po kojima se oni ističu. Osim toga, platforma je idealno mesto za već aktuelne vlasnike pasa jer nudi super ideje za stvaranje unikatnog sadržaja i uspomena s kućnim ljubimcima. Tako vlasnici kućnih ljubimaca ili oni koji će to tek postati mogu videti razne video tutoriale na temu kako snimiti 8K videozapis ili obeležiti posebne trenutke uz Super Slow-Motion opciju, kako iskoristiti Space Zoom karakteristiku i 200MP kameru za stvaranje živopisnih fotografija ljubimaca, ali i kako uz korišćenje Smart Cut opcije možete napraviti ceo set novih nalepnica sa svojim najboljih prijateljem. Studio S23 – mobilni paviljon U okviru kampanje Samsung slavi pse, ali i odnos sa njihovim vlasnicima. Od aprila do juna, Studio S23 – mobilni paviljon posetiće nekoliko različitih lokacija u Beogradu. Obuhvatiće brojne aktivacione zone koje će moći da posete vlasnici pasa i oni koji to žele biti. Uživaće u zonama za fotografisanje pasa, zonama za igru pa sve do zona koja uključuju veliku količinu sočnih poslastica. Vreme i lokacije u Beogradu koje će posetiti mobilni paviljon:
  • 04 - 23.04, Ada Ciganlija
  • 04 - 30.04, Druženje štenaca by Pet Centar
  • 05 - 07.05, Pet VIP Expo - Štark Arena
  • 06 - 18.06, Festival Ulični psi - Kalemegdan
  • Jun - Pet Festival – Beograd WF