Najjači tableti stižu u Srbiju!

Huawei je korisnicima u Srbiji predstavio dugo iščekivani Huawei MatePad Pro – najnoviji tablet izuzetnog dizajna i kvaliteta.

Od 08. do 15. juna, ekskluzivno možete napraviti pred rezervaciju Huawei MatePad Pro i po ceni tableta koja iznosi 76,999 rsd dobijate i Huawei M olovku i pametnu magnetičku tastaturu.

Ukoliko odlučite da u ovom periodu rezervišete svoj Huawei MatePad Pro, pokloni koje dobijate uz njega su u vrednosti od skoro 27,000 rsd.

Huawei MatePad Pro ima dijagonalu od 10,8 inča i prvi je tablet sa odnosom ekrana i „kućišta“ od 90%, uz izuzetno tanke ivice koje uokviruju ekran.
Ove dimenzije, uz grafiku visokog kvaliteta, omogućavaju potpuno novo Full-View iskustvo prilikom gledanja sadržaja na tabletu.

Koristeći EMUI10, Huawei MatePad Pro podržava MultiWindow, Multiscreen Collaboration i Huawei App Multiplier opcije, koje znatno unapređuju korisničko iskustvo.

Huawei Share omogućava Multiscreen Collaboration, odnosno saradnju više ekrana.

Ova opcija omogućava korisnicima preko tastature i ekrana tableta odgovaraju na poruke sa mobilnog telefona, kao i da reprodukuju muziku sačuvanu na pametnom telefonu uz pomoć zvučnika sa tableta.

Takođe, korisnicima je omogućeno da primaju pozive ili odgovara na tekstualne poruke direktno sa tableta, ali i korišćenje u mnogim drugim scenarijima.

Tu je i drag-and-drop prenos podataka između pametnih telefona i tableta, koji vam omogućavaju da podatak sa jednog uređaja prenesete na drugi jednostavnim prevlačenjem prsta preko ekrana.

Opcija MultiWindow olakšava multitasking, jer podržava rad tri aplikacije odjednom. Pokretanjem ove opcije korisnici mogu aktivirati dve glavne aplikacije, nakon čega će jedna zauzeti levu stranu ekrana, a druga desnu.

Na taj način mogu se aktivno koristiti dve aplikacije ili dva programa istovremeno. A ukoliko je potrebno pokrenuti i treća aplikaciju, ona će se pojaviti u vidu Floating Window – prozora koji može da se pomera po ekranu. Tako, korisnici mogu odgovarati na tekstualne poruke tokom igranja igrica ili gledanja filma bez minimiziranja aplikacije ili izlaženja iz nje.

App Multiplier deli jednu instancu aplikacije na dva prozora, što može biti izuzetno korisno tokom online kupovine, jer ova opcija pruža mogućnost da na jednom delu ekrana vidite proizvod, dok na drugoj strani neometano možete da čitate detalje vezane za isti.

Kada je reč o ostalim uređajima koji su predstavljeni, tu su Huawei Watch GT 2e – unapređeni pametni sat, FreeBuds 3i – pametne slušalice modernog dizajna i unapređenih opcija.

Pored ovih gedžeta, Huawei je premijerno prikazao i najavio dolazak novih pametnih telefona pristupačnijeg cenovnog ranga – Y5p i Y6p.

Huawei Watch GT 2e je naslednik popularnog Huawei Watch GT2 sata, sa čak 85 novih sportskih opcija.

Da, novi Huawei sat dolazi sa 100 različitih opcija za praćenje fizičke aktivnosti.

Uz moderan sportski dizajn i tri boje u kojima je dostupan (crna, crvena i mint zelena), ovaj sat će biti odličan saveznik svim ljubiteljima sporta i fizičke aktivnosti.

Tu su i Huawei FreeBuds 3i, bežične slušalice koje dolaze sa unapređenim dizajnom i opcijama.

Za početak, tu su silikonski nastavci kako bi slušalice što bolje legle u ušnu školjku.

Takođe, tu je i Active Noise Cancellation opcija za poništavanje buke koja je premijerno predstavljena na Huawei FreeBuds 3 slušalicama.

FreeBuds 3i očekuju se u prodaji tokom juna.

Cene uređaja:

Huawei MatePad Pro – 76,999 RSD

Huawei M pencil – 10,999 RSD

Huawei Smart Magnetic Keyboard – 15,999 RSD

Watch GT 2e – 22,999 RSD

2 Komentari

  1. Ja nisam kupovao Galaxy TAB S6 jer je skup, sad ovaj Huawei ispade još skuplji od njega.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde