Početna Gadgets Postanite korisnik Mate Club kartice i obezbedite najnoviji Huawei MateBook D14 laptop...

Postanite korisnik Mate Club kartice i obezbedite najnoviji Huawei MateBook D14 laptop po neverovatnoj ceni!

blank
ATV & NAUTICA ATV

Kompanija Huawei je u saradnji sa maloprodajnim partnerima kreirala program Mate Club loyalty kartice uz koju svim ljubiteljima Huawei brenda obezbeđuje pogodnosti prilikom kupovine uređaja.

Registracija i ostvarivanje popusta od čak 20% na novi Huawei MateBook D14 laptop, biće moguća od 07. do 21. septembra za sve studente sa važećim indeksom.

ATV & NAUTICA 2020

Mate Club kartica se dobija registracijom na sajtu mateclub.rs, posle čega se šalje korisniku na kućnu adresu ili se može podići lično u prodajnim mestima partnera koji učestvuju u akciji – Tehnomanija, WinWin i Huawei Experience Store (Ušće Shopping Center).

Registracija korisnika i aktivacija kartice na licu mesta u maloprodajama se vrši popunjavanjem podataka studenta (ime, prezime, mail adresa, broj indeksa), upisivanjem bar kod-a kartice i aktiviranjem iste.

Registovani korisnik Mate Club kartice dolazi u radnju sa svojom personalizovanom karticom, ličnom kartom i overenim indeksom kako bi ostvario popust od 20% na maloprodajnu preporučenu cenu Huawei MateBook D14 uređaja.

Mate Club karticu je moguće iskoristiti samo jednom u periodu trajanja akcije.

blank

Huawei MateBook D14 je ultra lagan, prenosivi 14-inčni notebook računar opremljen prepoznatljivim Huawei Full View displejom.

Namenjen prvenstveno mladim, ambicioznim studentima i profesionalcima, Huawei MateBook D14 je pogodan za svakodnevno korišćenje, ali i izvršavanje radnih zadataka.

Huawei FullView ekran rezolucije 1920 x 1080, pruža neometano korišćenje punog potencijala ovog ekrana od 14 inča.

Inovativna ugradna kamera smeštena u tastaturi, elegantno i matirano metalno kućište mase samo 1,38 kg, svrstavaju Huawei MateBook D14 u računare sa lakom prenosivošu i odličnim performansama.

Huawei MateBook D14 pokreće AMD procesor, dok je za neometan svakodnevni rad zadužen Windows 10 oprativni sistem. Vrhunske performanse računara iziskuju i efikasno hlađenje, realizovano posredstvom Huawei Shark Fin Fan 2.0 dizajna.

Opremljen je baterijom od 56Wh, ali i inteligentnim merama za uštedu energije, tako da može da reprodukuje video zapise 1080p tokom 9,5 sati.

Na ovaj način korisnicima je osigurano celodnevno korišćenje, uz podršku prenosivog adaptera Type-C od 65W, koji se može koristiti sa različitim izlazima za punjenje.

Povezivanjem Huawei pametnog telefona i laptopa, uz Huawei Share pokreće se MultiScreen Collaboration opcija, zahvaljujući kojoj ekran telefona pojavljuje na ekranu laptopa i omogućava jednostavan prenos podataka sa jednog uređaja na drugi, ali i korišćenje tastature ili miša laptopa kao perfiernih uređaja za odgovaranje na poruke koje stižu na telefon.

Leave a Reply