Kompanija Huawei je u saradnji sa maloprodajnim partnerima kreirala program Mate Club loyalty kartice uz koju svim ljubiteljima Huawei brenda obezbeđuje pogodnosti prilikom kupovine uređaja.

Registracija i ostvarivanje popusta od čak 20% na novi Huawei MateBook D14 laptop, biće moguća od 07. do 21. septembra za sve studente sa važećim indeksom.

Mate Club kartica se dobija registracijom na sajtu mateclub.rs, posle čega se šalje korisniku na kućnu adresu ili se može podići lično u prodajnim mestima partnera koji učestvuju u akciji – Tehnomanija, WinWin i Huawei Experience Store (Ušće Shopping Center).

Registracija korisnika i aktivacija kartice na licu mesta u maloprodajama se vrši popunjavanjem podataka studenta (ime, prezime, mail adresa, broj indeksa), upisivanjem bar kod-a kartice i aktiviranjem iste.

Registovani korisnik Mate Club kartice dolazi u radnju sa svojom personalizovanom karticom, ličnom kartom i overenim indeksom kako bi ostvario popust od 20% na maloprodajnu preporučenu cenu Huawei MateBook D14 uređaja.

Mate Club karticu je moguće iskoristiti samo jednom u periodu trajanja akcije.

Huawei MateBook D14 je ultra lagan, prenosivi 14-inčni notebook računar opremljen prepoznatljivim Huawei Full View displejom.

Namenjen prvenstveno mladim, ambicioznim studentima i profesionalcima, Huawei MateBook D14 je pogodan za svakodnevno korišćenje, ali i izvršavanje radnih zadataka.

Huawei FullView ekran rezolucije 1920 x 1080, pruža neometano korišćenje punog potencijala ovog ekrana od 14 inča.

Inovativna ugradna kamera smeštena u tastaturi, elegantno i matirano metalno kućište mase samo 1,38 kg, svrstavaju Huawei MateBook D14 u računare sa lakom prenosivošu i odličnim performansama.

Huawei MateBook D14 pokreće AMD procesor, dok je za neometan svakodnevni rad zadužen Windows 10 oprativni sistem. Vrhunske performanse računara iziskuju i efikasno hlađenje, realizovano posredstvom Huawei Shark Fin Fan 2.0 dizajna.

Opremljen je baterijom od 56Wh, ali i inteligentnim merama za uštedu energije, tako da može da reprodukuje video zapise 1080p tokom 9,5 sati.

Na ovaj način korisnicima je osigurano celodnevno korišćenje, uz podršku prenosivog adaptera Type-C od 65W, koji se može koristiti sa različitim izlazima za punjenje.

Povezivanjem Huawei pametnog telefona i laptopa, uz Huawei Share pokreće se MultiScreen Collaboration opcija, zahvaljujući kojoj ekran telefona pojavljuje na ekranu laptopa i omogućava jednostavan prenos podataka sa jednog uređaja na drugi, ali i korišćenje tastature ili miša laptopa kao perfiernih uređaja za odgovaranje na poruke koje stižu na telefon.

Prethodni tekstTOP 5: Besplatni softveri za studente u 2020. godini
Sledeći tekstNEKA SE ZABAVA OKREĆE

Leave a Reply