Galaxy Z Fold2 nastavlja tamo gde je Galaxy Fold stao, oslanjajući se na najbolje Samsung inovacije u klasi savitljivih telefona.

Kombinujući veći spoljni ekran, masivni glavni displej i svestran sistem kamera, ovaj uređaj pruža širok spektar mogućnosti za poslovnu produktivnost i zabavu.

Sve ove opcije su moguće zahvaljujući jednoj osnovnoj karakteristici – proširenom Flex mode režimu rada.

Flex mode donosi unapređenje prednjeg i glavnog ekrana, čineći Galaxy Z Fold2 uređajem koji omogućava korisnicima da obavljaju sve što im je potrebno, u hodu.

Uređaj dolazi sa većim prednjim ekranom od 6.2 inča koji otvara pristup notifikacijama i pruža dovoljno prostora za obavljanje različitih aktivnosti.

Recimo da korisnik želi da pogleda video link koji mu je poslao prijatelj. Dovoljno je da se jednom klikne link i sadržaj može da se gleda na prednjem ekranu u uspravnoj ili horizontalnoj perspektivi.

Bilo da prisustvuju virtuelnom sastanku u kafeu, ili da prate video sa receptom u svojoj kuhinji, Galaxy Z Fold2 oslobađa ruke korisnika, pružajući im veći komfor prilikom multitaskinga.

Hideaway Hinge šarka omogućava da i prednji i glavni ekran ostanu otvoreni pod različitim uglovima, te se sadržaj može gledati iz različitih uglova.

Za veću radnu površinu, dovoljno je samo još malo rasklopiti telefon i dolazi do prelaska reprodukcije sadržaja sa prednjeg na glavni ekran.

Kada se koristi Flex mode režim rada, kamere Galaxy Z Fold2 postaju još moćnije, omogućavajući korisnicima da snimaju sadržaj tačno kako žele.
Fleksibilnost uređaja pruža maksimalno korišćenje prednosti zadnje kamere, čak i kada se snimaju selfi fotografije.

Potrebno je samo da korisnik uključi kameru na prednjem ekranu i pritisne taster za zadnju selfi kameru.

Tada, korisnik može da rasklopi uređaj kako bi snimao selfije sa zadnjom kamerom, koristeći prednji ekran kao prikaz kako će selfi izgledati.

Capture View režim rada omogućava korisnicima da gledaju fotografije i video snimke u toku samog snimanja.

Ova opcija je dostupna kada je Flex mode uključen, tako da korisnik može da pregleda do pet prethodnih snimaka u donjem delu glavnog ekrana, dok je prikaz izgleda narednog snimka u gornjem delu ekrana.

Dual Preview opcija na Galaxy Z Fold2 olakšava ovaj proces prikazivanjem kako će naredni snimak izgledati na prednjem i na glavnom ekranu istovremeno.

Dual Preview radi i prilikom snimanja videa i može da se aktivira u Pro Video režimu rada.

Bilo da učestvuje u najnovijem plesnom izazovu na društvenim mrežama ili da snima vlog, Auto frame opcija na Galaxy Z Fold2 će pomoći korisniku da kvalitetan sadržaj kreira sa lakoćom, bez obzira na okolnosti.

KUPI ODMAH


Prethodni tekstViše od 50% svetskih mreža 5G pod HUAWEI
Sledeći tekstInspirišuća zona komfora

Leave a Reply