Početna Gadgets Kralj srednje klase

Kralj srednje klase

Kompanija Xiaomi, globalni tehnološki lider, najavila je dolazak dugo očekivanog Redmi Note 10 5G modela.
Ovaj model, uz fenomenalnu brzinu, kvalitet i mogućnosti koje nudi u srednjoj klasi, redefiniše šta korisnici u ovoj kategoriji uređaja mogu iskusiti.

Redmi Note 10 5G je jedan od najpristupačnijih pametnih telefona sa podrškom za petu generaciju prenosa podataka na tržištu.

MediaTek Dimensity 700 procesor izrađen u naprednoj 7nm tehnologiji, dvostruki SIM slot i integrisan modem obezbeđuju snažne performanse ovog pametnog telefona koji konkuriše na flagship nivou.

Uronite u zapanjujući 6.5” AdaptiveSync DotDisplay zahvaljujući kojem Redmi Note 10 5G automatski prilagođava sadržaj – od strimovanja videa na 30Hz ili 60 Hz preko listanja kroz feedove društvenih mreža i igranja na čak 90Hz – pružajući ugodno iskustvo korišćenja uz optimalnu potrošnju baterije.

Redmi Note 10 5G opremljen je glavnom kamerom od 48MP, makro kamerom od 2MP i senzorom dubine od 2MP koji vam omogućava lako snimanje kvalitetnih fotografija.

Štaviše, 5,000mAh baterija sa podrškom za brzo punjenje od 18W učiniće Redmi Note 10 5G idealnim saputnikom za celodnevnu upotrebu.

Redmi Note 10 5G će biti dostupan preko zvaničnih kanala maloprodaje u Srbiji počev od 10. juna.

Prethodni članakGTA legenda na ulicama
Sledeći članakVreme je za novi televizor?

Leave a Reply