Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je tri nova klasična telefona kako bi ponudila alternativu za ljude koji žele da se odmore od tehnologije i kulture stalne dostupnosti.

Florian Seiche, izvršni direktor u kompaniji HMD Global: Klasično Nokia nasleđe je kombinovano sa inovativnošću našeg portfolija klasičnih telefona. Ova legendarna ponuda hvata zamah kao pouzdan pratilac za sve vaše komunikacijske potrebe. Istovremeno, doneli smo naša prepoznatljiva obećanja dugotrajnosti na tržište tableta.

Inovacije su u našoj ponudi, jednako bitne kao i nasleđe i one dolaze do izražaja sa Nokia 5710 XpressAudio – klasičnim telefonom napravljenim za 21. vek. Nokia 5710 XpressAudio  obezbeđuje slobodu zvuka kroz inovativni dizajn.”

Nokia T10: Kvalitet koji nadmašuje konkurenciju

Mali ali moćan, najnoviji Nokia tablet je izdržljiv, kako iznutra tako i spolja. Iznutra, najnoviji Android 12 softver, dve godine garantovanih Android nadogradnji, i tri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja  čine ga potpuno spremnim za budućnost.

Ovaj uređaj dolazi i sa Google Entertainment Space i Google Kids Space aplikacijama koje život čine lakšim, bilo da se deca zabavljaju uz tablet, ili tražite vašu sledeću omiljenu seriju.

Nokia 8210 4G: Oživljavanje stilske ikone

Nokia 8210 4G novi dodatak porodice originalnih modela slavi legendarni Nokia 8210 telefon predstavljen na Pariskoj nedelji mode 1999. godine. Inspirisan starim klasičnim telefonom, novi Nokia 8210 4G telefon privlači pažnju kombinovanjem nezaboravnog dizajna i prepoznatljive izdržljivosti sa 4G, VoLTE mogućnostima, ekranom dijagonale 2,8 inča i intuitivnim korisničkim interfejsom.

Nokia 5710 XpressAudio: Inovativni zvuk se susreće sa inovacijama 21. veka

Nokia 5710 XpressAudio donosi sve ono što su ljudi voleli kod Nokia 5310 telefona i to čini još boljim. Veća baterija, namenski tasteri za kontrolu zvuka, i ugrađene bežične slušalice audio iskustvo podižu na potpuno novi nivo i zadovoljavaju potrebe modernih korisnika. Kada se ne koriste, slušalice se nalaze ispod elegantnog kliznog otvora na zadnjoj strani telefona, tako da uvek znate gde su i da su napunjene. Sve ovo, zajedno sa snažnim dvostrukim zvučnicima znači da možete da uživate u muzici sami ili sa prijateljima baš onako kako je umetnik nameravao, sa bogatim basom, jasnim visokim tonovima i prirodnim vokalima.

Nokia 2660 Flip: dostupnost i dugotrajnost u preklopnom telefonu

Funkcija preklopa i pažljivo osmišljen dizajn Nokia 2660 Flip telefona obavljanje poziva čine jednostavnijim tako što vam približava mikrofon i zvučnik. Unapređene funkcije pristupačnosti znače da će ovaj telefon svi voleti, a naročito oni koji imaju preko 55 godina. Njegov veliki ekran, kompatibilnost sa slušnim aparatima, baterija koja traje neverovatno dugo, i veliki tasteri obezbeđuju besprekorno iskustvo za one kojima je ono najpotrebnije. Namenski taster za hitne slučajeve garantuje bezbrižnost, omogućavajući vam da brzo stupite u kontakt sa svojim najbližima. U slučaju da se dogodi nešto neočekivano, pet kontakata će biti obavešteno, tako da mogu da obezbede pomoć.

Prethodni tekstKljučne stavke potrebne za kreiranje idealne fotografije
Sledeći tekstNajsportskiji Bulgari sat do sada

Leave a Reply