Masažni pištolji, poznati i kao perkusioni pištolji ili perkusioni masažeri, mogu da pomognu kod upale i napetosti mišića pomoću brzih, oscilirajućih naleta pritiska na mišićno tkivo koji proizvode dublje masažne koristi umesto da stimulišu površinu kože putem vibracija.

Urikar AT1 koristi vlasnički elektromotor bez četkica koji ima industrijsku primenu i koji koristi QuitPower 2.0 tehnologiju.
On isporučuje do 30 kg sile, ima amplitudu od 16 mm i brzine do 3.600 perkusija po minuti, što znači da prodire 80% dublje u mišiće od tradicionalnih masažera.

Efekat toga je povećan protok krvi, opuštanje napetih mišića i manji rizik od povrede.

Pored amplitude, snage, pulsacija po minutu, ono po čemu su masažni pištolji bolji od tradicionalnih masažera jesu njihove pametne funkcije.
AT1 ima režim koji koristi veštačku inteligenciju kao i infracrveno snimanje tela.

On automatski prepoznaje masažne glave koje ste ubacili i pokazuje vam odgovarajuću oblast masaže, brzinu masaže, trajanje itd. na LCD ekranu, tako da nije bitno da li ste koristili ovakav proizvod ranije – moći ćete vrlo brzo da krenete sa masiranjem.

Sve što treba da uradite je da uključite uređaj i odaberete masažnu glavu, toliko je jednostavno.

Takođe, zahvaljujući izboru od 6 različitih silikonskih masažnih glava, AT1 može da hipertargetira specifične problematične oblasti, slično kao što bi nečija ruka tokom dubinske masaže tkiva mogla da nađe i pritisne napeto područje koje je mnogo teže targetirati tradicionalnim masažerom.

Još jedna ključna funkcija po kojoj se izdvaja masažer AT1 jeste nivo buke. Bučan uređaj može ne samo da bude iritantan, već i kontraproduktivan.
Koristeći grafenski premaz, AT1 znatno smanjuje koeficijent trenja i pruža impresivno dobre performanse uz minimalan nivo buke.

Ukupan nivo buke je smanjen za više od 30% u odnosu na konkurentske proizvode.

Ovaj masažni pištolj je pogodan za svakoga, bilo da ste sportista koji se konstantno bori sa bolovima u mišićima i upalama ili ste obična osoba koja se muči sa „tekst vratom“, ili želite da se oslobodite napetosti kod kuće, ovo je definitivno najbolja opcija za vas.

CENA: $ 269.99
Prethodni tekstFotogrametrija: VAR vašeg automobila
Sledeći tekstBugatti sto za bilijar koji se neće nakriviti na jahti

Leave a Reply