Model CTC 620 Sundeck nazivaju „porodičnim brodom“.

Komforna prednja kabina pretvara ovaj mali brod za dnevne plovidbe u brod u kome oni koje vole boravak na otvorenom mogu da provedu noć ili ceo vikend.

Ovaj model stavlja akcenat na praktičnost, lakoću pristupa i sposobnost da krene u plovidbu za isto vreme koje vam je potrebno da nanesete kremu za sunčanje.

Misija modela CTC 620 Sundeck je da porodicama i prijateljima priušti zabavan dan na vodi uz opciju da se baci sidro i provede lepa noć pod zvezdama ako plovite u dvoje.

Kokpit i pramac

U kokpitu je klupa za sedenje u obliku slova L, kao i opciono sedište za vozača i suvozača, u vidu sportskih sedišta ili velike klupe sa naslonom koji može da se pomera napred-nazad.

U centralnom delu, između klupe i vozačevog sedišta, postoji mogućnost postavljanja stola, gde možete da uživate sa porodicom i prijateljima u nezaboravnim trenucima na vodi.

Pramcu se pristupa i sa leve i sa desne bočne palube.

Na pramcu se nalazi velika ležaljka koja može da primi 2-3 ljudi koji žele duga uživanja na suncu, kao i velika ostava za skladištenje sidra.

Kabina

Kabina je estetski lepa i prostrana i čini odličan dodatak ovakvom plovilu.

Savršena kada želite da se sklonite sa sunca, pošaljete decu na dremku ili kada želite da provedete noć na vodi.

Bočno sa obe strane su police za odlaganje stvari. U gornjem delu kabine je veliki svetlarnik, koji omogućava dosta svetla u kabini.

Opciono mogu da se ugrade dodatni bočni prozori koji mogu da se otvaraju. U kabini ima mesta da se stavi hemijski WC.

Konstrukcija

Za dobar CE rejting mora postojati minimalno odstupanje u težini svakog proizvedenog dela.

Svaki kompozitni element palube i korita se meri pre sklapanja.

Ovo nije uobičajeno kod motornih brodova, ali je obavezno za jedrilice koje se trkaju u klasama gde svi modeli moraju da imaju isti dizajn.

Postoji više mogućnosti izbora snage motora, u zavisnosti od vaših želja i budžeta, koji biste izdvojili za plovilo svojih snova.

Ovaj model će biti hit među parovima i porodicama koji vole da istražuju udaljene luke danju i imaju taman dovoljno prostora u kabini za poneku noć na vodi.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni tekstAcer masažna stolica sa energetskim pićem
Sledeći tekstZaštitite svoje svakodnevne dragocenosti od oštećenja i gubitka

Leave a Reply