Tokom zadnjih 15 godina proizveli su i razvili vrlo uspešnu linuju proizvoda.

Njihovi trenutni katalog uključuje plovila za rekreativne kao i za profesionalne korisnike, uključujući RIB čamce, sklopive čamce i kanue kao i sveobuhvatni asortiman dodatne opreme.

Kompanija je sada reorganizovan kao tržišni lider u oblasti čamaca na naduvavanje.

BEZBEDNOST KAO GLAVNA BRIGA

Primarni zadatak je pružanje bezbednog okruženja za kupce. Bezbednosni aspekti svakog novog modela se stoga temeljno preispituju na početku procesa dizajniranja. Bez obzira na model za koji se opredelite; bilo da je u pitanju mali E210 ili možda pomoćni čamac S330L za vašu jahtu ili sjajni G850 za dnevne plovidbe – uvek ćete se osećati bezbedno u GRAND čamcima na naduvavanje.

INOVACIJE KAO OBELEŽJE USPEHA

Sposobnost inoviranja i usavršavanja proizvodnih procesa je jedan od ključnih elemenata uspeha brenda GRAND.

Koristeći najsavremenije inženjerske i dizajnerske procese u paru sa obimnim programom za istraživanje i razvoj, GRAND je ne samo podigao lestvicu po pitanju kvaliteta, već je i obezbedio najfiniju savremenu pomorsku arhitekturu na tržištu.

UŽIVANJE I UDOBNOST BEZ PREMCA

Odabirom bilo kog GRAND modela vi ne samo da dobijate visokokvalitetan čamac, već dobijate i neprocenjivo zadovoljstvo koje nosi provođenje vremena sa porodicom i prijateljima u prirodi; i cenićete udobnost i izvanrednu upravljivost vašeg GRAND čamca na naduvavanje.

VELIKI IZBOR MODELA

Asortiman trenutno broji preko 50 modela, što zajedno sa sveobuhvatnom listom dodatnih opcija i opreme znači da možete da odaberete i opremite svoj čamac prema svojim ličnim potrebama, do najsitnijih detalja.

Pored toga, tu je i široka ponuda šema bojenja za tubuse, GRP materijala i presvlaka za sedišta koja vam daje priliku da napravite nešto zaista jedinstveno.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni tekstZašto treba da počnete da koristite eSIM karticu
Sledeći tekstKoje hardverske funkcije vam trebaju na uređaju za praćenje fizičke aktivnosti?

Leave a Reply