Početna Lifestyle KTM PREDSTAVLJA KTM 1290 SUPER DUKE RR

KTM PREDSTAVLJA KTM 1290 SUPER DUKE RR

Kao kanal koji se koristi isključivo za prodaju ultraekskluzivnih modela iz posebnih serija, digitalna prodajna platforma kompanije KTM unela je revoluciju u fer marketingu gde ko se prvi javi, prvi dobija proizvod.

U ovom slučaju omogućavajući kupcima da rezervišu jedan od svega 500 primeraka modela KTM 1290 SUPER DUKE RR.

Kupci takođe mogu da opreme svoj KTM 1290 SUPER DUKE RR potpuno titanijumskim Akrapovič EVO sistemom koji je namenjen isključivo za trkačku stazu, a iznenađujući broj kupaca se odlučio za ovu opciju.

KTM 1290 SUPER DUKE RR je baziran na spektakularno uspešnom modelu KTM 1290 SUPER DUKE R ali on stvari podiže na novi nivo sa specifikacijama koje se 90 posto fokusiraju na trkačku stazu.

Nikada jedan ulični motocikl nije bio spreman za trke kao što je to model „RR“.

On može da se pohvali neverovatnom listom delova, počevši od ekskluzivnog trkačkog WP Pro Components ogibljenja, preko karoserije od ugljeničnih vlakana pa do najkompletnijeg paketa elektronike namenjenog za vožnju po stazi koji je ikada ugrađen u jedan KTM motocikl

KTM 1290 SUPER DUKE RR za 2021. godinu takođe ima odnos snage i mase od 1:1, u prvi plan stavljajući snagu od 180 ks masu od 180 kg, a da ne pominjemo zadivljujuću šemu bojenja inspirisanu prototipom modela KTM 1290 SUPER DUKE R.

Brzinsko poručivanje je bez sumnje razočaralo brojne ljubitelje brenda KTM koji su ostali praznih ruku, ali KTM je napravio onlajn listu čekanja koja će pružiti zainteresovanim kupcima šansu da se domognu motocikla KTM 1290 SUPER DUKE RR u slučaju da neka od prethodno stavljenih rezervacija bude otkazana.

Prethodni članakZenith dostiže nove ekstreme sa novim, smelim modelima iz Defy kolekcije
Sledeći članakImate problem da zaspite? Probajte ove aplikacije

Leave a Reply