Koncept vozila za uskršnji Jeep Safari 2022. obuhvataju Jeep Wrangler Magneto 2.0 koncept, Jeep Grand Cherokee Trailhawk PHEV koncept, Koncept Jeep ’41, Koncept Jeep Rubicon 20th Anniversary, „Jeep Bob” koncept , Jeep D-Coder Concept u izradi JPP-a, Uskršnji Jeep safari.

Električna energija, legendarne 4×4 sposobnosti i impresivne performanse biće u centru ovogodišnjeg Uskršnjeg Jeep® safarija, koji je kao drugi dom brenda Jeep. Brend Jeep i Jeep Performance Parts by Mopar (JPP) tim predstavljaju svoje vrhunsko umeće sa izvanrednom kolekcijom posebno izrađenih 4×4 i 4xe koncept vozila kako bi pokorili poznati crveni kameni teren u Moabu, u Juti. Hiljade ljubitelja terenske vožnje i vernih fanova brenda Jeep iz svih predela sveta sjatiće se u Moab, u periodu 9-17. aprila, na nedelju dana godišnje tradicije terenske vožnje i tehničkog off-roading-a.

„Uskršnji Jeep Safari je savršena prilika da brend Jeep pomeri granice razvoja vožnje sa pogonom na četiri točka, i što je najvažnije, da ostane povezan sa našim kupcima,“ rekao je Džim Morison, viši potpredsednik i direktor brenda Jeep za Severnu Ameriku. „Moab je ritual inicijacije za mnoge vlasnike Jeep-a, a posedovati Jeep znači zaista razumeti taj životni stil – to je ono što je u suštini brenda Jeep. Bilo da je u pitanju Jeep koncept ili najnovije Jeep-ovo vozilo u redovnoj proizvodnji, naši kupci imaju priliku da se bliže upoznaju sa našim projektima iz strasti tokom ovog događaja. Od potpuno sposobnog BEV off-roader-a do grubih i snažnih terenskih vozila, svaki koncept istinski odražava ono što nam korisnici kažu da žele i pokazatelj je pravca u kome budućnost brenda Jeep i terenske vožnje idu.“

Ove godine, 10 različitih konceptualnih vozila brenda Jeep i JPP-a opremljeno je skupom naprednih pogonskih sistema. U istaknutoj kolekciji se posebno izdvaja trijumfalni povratak modela Jeep Wrangler Magneto, prvog konceptualnog vozila na električne baterije (BEV) brenda Jeep. Još moćniji i sposobniji Jeep Wrangler Magneto 2.0 i četiri dodatna Jeep 4xe konceptualna vozila su dokaz posvećenosti brenda Jeep konceptu „Slobode sa nultim emisijama“. Dodatno, svaki koncept sadrži poslednje proizvodne i prototipske delove JPP u izradi Mopar-a, koji su razvijeni na osnovu rigoroznih specifikacija i sa legendarnim 4×4 mogućnostima na umu.

„Udružili smo se sa brendom Jeep, a nema boljeg mesta od godišnjeg Uskršnjeg Jeep safarija da predstavimo naše najnovije proizvodne i posebno prilagođene inovacije pravim ljubiteljima terenske vožnje,“ rekao je Mark Bosanac, potpredsednik za Severnu Ameriku, Mopar Service, Parts & Customer Care. „Za razliku od ostatka ponude za post-prodajno tržište, naši Jeep Performance Parts delovi, koji su testirani u fabrikama i dostupni u fabričkoj proizovdnji, posebno su dizajnirani za upotrebu na najtežim stazama na svetu.“

Prethodni tekstPorsche Design Chronograf 1 je najbolji povratak u prošlost
Sledeći tekstNova Honda Civic Type R ponovo rekorder!

Leave a Reply