Početna Gadgets Bang & Olufsen Beoplay E8 – Najnovije B&O bubice dupliraju trajanje baterije...

Bang & Olufsen Beoplay E8 – Najnovije B&O bubice dupliraju trajanje baterije na 35 sati

Kompanija Bang & Olufsen je unapredila trajanje baterije na bubicama Beoplay E8 za 119 posto u odnosu na prethodni model i sa njima sada možete da računate na do 35 sati slušanja. Ove bubice omogućavaju do sedam sati kontinuiranog slušanja kao i dodatna četiri punjenja baterije do vrha preko kutije za bežično punjenje presvučene vrhunskom kožom. To znači da korisnici mogu da izdrže i do nekoliko nedelja bez punjenja kutije, koja se napuni za dva sata.

Pored toga, i veličina i težina bubica su smanjeni.
Inženjeri kompanije Bang & Olufsen su koristili 3D modelovanje i potrošačko testiranje kako bi se postarali da Beoplay E8 bubice staju u uši različitih veličina i oblika.

Veličina svake od bubica je smanjena za 17 posto, i teške su svega 5,8 grama po komadu, a kompaktnija veličina i optimizovan dizajn omogućavaju bubicama Beoplay E8 da stanu u manje uši i još su udobnije i prirodnije za nošenje.

Ove bubice sada poseduju četiri mikrofona umesto dva, za bolji učinak tokom telefonskih poziva i poboljšani „transparentni“ režim.

Bang & Olufsen E8 su znatno skuplje bubice od modela AirPods, ali trebalo bi da ponude bolji kvalitet zvuka kao i kompaktniju formu i stilizovanu kožnu kutiju za bežično punjenje.

Koristeći 94 godine izvrsnosti u zvučnom inženjeringu, stručnjaci kompanije Bang & Olufsen su optimizovali performanse zvuka tako što su implementirali novi bas refleks port koji omogućava da vazduh ulazi i izlazi iz akustične komore.

Ovo omogućava drajverima unutar bubicama Beoplay E8 da se slobodnije kreću i proizvode bas veće snage i veće preciznosti. Korisnici mogu takođe i da preuzmu Beoplay aplikaciju da podešavaju zvuk preko ToneTouch vizuelnog ekvilajzera: prevlačite tačkicu između četiri zone na ekranu da nesmetano menjate zvučni doživljaj, visinu tona da biste promenili zvučno okruženje ili koristite unapred podešene postavke za brze korekcije.

Sa najmodernijom tehnologijom, uključujući Bluetooth 5.1, Beoplay E8 bubice nude brzo postavljanje i besprekorno korisničko iskustvo, dok je potrošnja baterije svedena na minimum. ACC i aptX kodeci garantuju čist i jasan bežični zvuk na iOS i Android uređajima.

Ako vam je dovoljno 16 sati trajanja baterije, prethodna generacija ovih bubica je sada dostupna sa uštedom od skoro 100 dolara.

CENA: $ 350.00

Leave a Reply