Ukoliko želite monitor koji izvanredno pokriva sve bitne aspekte, a briljira u domenu ergonomije, definitivno LG 32UN880-B treba da uđe u najužni izbor.

Do sada je zapravo situacija da veliki monitor štedi mesto na stolu bila nemoguća. Evo zbog čega.

Prilagodljivost svemu

LG je monitor opremio posebnim ležištem u vidu zglobnog C-stuba, koji omogućava kretanje u svim pravcima, a montira se na samu ivicu stola, zbog čega ne zauzima nikakav prostor na samom stolu, niti zahteva prisustvo velike baze, kakva bi inače bila tipična za 32-inčni monitor.

Dodamo li mogućnosti u vidu rotiranja, promene nagiba, podešavanja uglova, jasno je da je ovo pravi ergonomski šampion – i to se vidi već na prvi pogled.

Monitor je fantastične izrade i lako će se uklopiti u sve vrste okruženja, bilo da je reč o radnom okruženju ili kućnoj zabavi.

Okviri su izuzetno tanki, standardno za LG monitore novije generacije. 32-inčni ekran je IPS tipa, i odličnih karakteristika.

Nominalno podržava i HDR, ali zbog relativno male osvetljenosti od 350 cd/m2 ne uspeva da pruži adekvatan ugođaj.

No, to je samo sitnica, budući da je preciznost boja izvanredna, te da će monitor s uživanjem koristiti i profesionalci i obični korisnici koji samo žele da se zabave gledanjem filmova, video sadržaja ili igranjem igara.

Odlične mogućnosti

4K monitor stiže s osvežavanjem od 60 Hz, ali i podrškom za AMD Freesync adaptivnog osvežavanja, što će obradovati brojne igrače.

Odziv od 5 ms nije rekordan, ali je u praksi sasvim dobar. Ekran se može povezati s računarom DisplayPort konektorom, kao i preko dva HDMI priključka. USB-C je takođe prisutan, zajedno s još dva USB porta standardne veličine.

Interakcija se odvija putem malog džojstika pozicioniranog na donjoj ivici monitora.

Dakle, univerzalnost i sveopšta prilagodljivost su definitivno najizraženije karakteristike LG 32UN880-B monitora.

Pruža fantastičan prikaz za sve vrste primena, donosi prostranu radnu površinu zahvaljujući velikoj dijagonali i rezoluciji, a pri tome se može prilagoditi svakoj vrsti okruženja i upotrebe.

S ovakvim monitorom prosto ne možete pogrešiti, iako naoko nije šampion u gotovo nijednoj kategoriji.

Osnovne karakteristike modela LG 32UN880-B:

Veličina (inča): 32”
Rezolucija: 3840×2160
IPS panel
Brzina osvežavanja: 60Hz
Osvetljenost: 350 cd/m2
Odnos kontrasta: 1000:1
AMD Freesync
Vreme odziva: 5ms
Kontakt: www.lg.com

OCENA TESTIRANJA
TECH
LIFESTYLE
CENA
Prethodni tekstSEALINER GMT AUTOMATIC
Sledeći tekstXPG DDR4 Tamnog i privlačnog dizajna
test-lg-32un880-b-za-svaki-ugaoFantastičan monitor pod bilo kojim uglom.

Leave a Reply