Oduvek ste želeli da letite privatnim avionom, ali nemate baš poverenja u male letelice? Limo-Jet, poznat i kao Jet Limousine bi mogao biti odgovor na vaš strah od letenja.

To je Lear Jet avion, ali ovaj konkretni model se kreće po drumu zato što je to ipak limuzina, jelte?

Ovaj jedini Lear Jet avion koji može da se vozi po javnim putevima je vlasništvo kompanije Jettsetter Inc., i spreman je za prodaju na sledećoj Indy 2020 aukciji koju organizuje aukcijska kuća Mecum Auctions (predmet pod brojem R201), koja će se održati od 23-28. juna 2020. godine.

To je aukcija, što znači da ćete imati šansu da kući ponesete ovaj bizarni automobil. Kada smo već kod toga.

Ako je ovo avion koji ide po putu, onda bi to značilo da je to „vozeća letelica“? Razumete, kao neki pandan „letećem automobilu“?

Bilo kako bilo, Limo-Jet 42’ Lear Jet Learmousine koncept pokreće 8,1-litarski Chevrolet Vortec V8 motor koji isporučuje 400 konja, a ono što je prilično neverovatno jeste da se ova limuzina kreće na samo četiri posebna točka sa felnama od 28 inča u crveno-crnoj Diablo kombinaciji boja sa Kumho 325/25 R28 gumama.

Ostali detalji vredni pažnje uključuju hidraulične kočnice, konturisano sedište sa sigurnosnim pojasevima za vozača, 18 kožnih sedišta sa dijamantskim štepom, infinity pod, šank za osveženje, gomila držača za čaše, crveni elementi sa teksturom ugljeničnih vlakana, četiri ekrana za spoljne kamere i zadivljujuća količina efekata za koje je zadužen zvučno-vizuelni sistem kompanije Showtime Audio snage 17.000 vati koji uključuje plazma TV od 42 inča, nekoliko svetlosnih panela i mnoštvo zvučnika, kako spolja tako i unutra.

Više o Limo-Jet 42’ Lear Jet Learmousine konceptu možete saznati na at sajtu Jettersetter kao i na stranici posvećenoj ovom vozilu na sajtu aukcijske kuće Mecum Auctins.

Prethodni tekst15 miliona Toyota hibrida…
Sledeći tekst3D4U – Miele šabloni za 3D štampu ekskluzivnih dodataka

Leave a Reply