Ime Cvstos, koje je preuzeto direktno iz latinskog jezika gde znači „zaštitnik“, inspiraciju je dobilo iz beskrajne kreativnosti fantastičnog tima ljudi sa talentima koji se nadopunjuju, pri čemu svakog od njih pokreće ogromna strast za pravljenjem jedinstvenih časovnika.

Ilustrujući moćan holistički koncept, Cvstos stil zauzima veoma moderan pristup dizajnu, pristup koji se ogleda u savršenom balansu između tradicionalnog časovničarstva i najsavremenijih inovacija.

Inspirisan svetom dugih plovidbi, animiran ovim glamuroznim i hedonističkim stilom života na „megajahtama“, uglavnom osmišljen za velika transatlantska putovanja kroz više vremenskih zona, čiji je krajnji cilj dolazak do Karipskog arhipelaga Antila, kao i ostrva Sveti Bartolomej, Sveti Vinsent, Sveta Lucija i Sveti Martin, između ostalih.

Na osnovu ovog koncepta rodio se novi model, SEALINER GMT, glamurozan i prepoznatljiv, izvajan ovim početkom, sačinjen od maksimalne efikasnosti, sa jedinstvenim elegantnim stilom.

Model SEALINER GMT se izdvaja kao naslednik estetskog i tehničkog kodeksa čuvenih modela „TOURBILLON-S YACHTINGCLUB and SEALINER AUTOMATIC“, karakteriše ga doza kreativnosti i svežine koja je zagarantovana kod brenda CVSTOS.

Tako CVSTOS spaja te iste ciljeve kreirajući novi trodimenzionalni mehanizam CVS-6511GMT.

Postignuta elegancija je rezultat rešenja i tehnologija koje su razvijene i progurane originalnim projektom „SEALINER“.

To je razlog zašto oscilirajuća masa mehanizma CVS-6511GMT podseća na oblik trkačkog kormila, u potpunosti redizajniranog, personalizovanog da bi se optimizovao mehanizam navijanja, i ponudio jedinstveni pogled na mehanizam sa titanijumskim mostom, sada neizostavan deo unutar modela SEALINER predstavlja umetak od tikovine, inspirisan najlepšim brodskim mostovima.

Ova specifična arhitektura brenda, koja se sastoji iz dva elementa (mase volframa + mase titanijumskih kazaljki) eliminiše sve vibracije zahvaljujući nedistribuiranoj masi.

Zato je ova konfiguracija ustanovljena garantujući bolje ubrzanje rotacije i optimizovano sklapanje.

Ekskluzivni mehanizam „SEA LINER REGATTA AUTOMATIC“ oslikava duh konstantnosti koje karakteriše ovaj brend još od njegovog nastanka 2005. godine.

Sa neprikosnovenim tehničkim znanjem, ovaj automatski mehanizam nudi rezervu snage od 42 sata.

Snažno navijanje omogućava rotor koji se sastoji iz 2 tehnička materijala – titanijuma 5. klase i materijala THUNGSTEN88®.

Prethodni tekstPomoću drugih telefona potražite vaš
Sledeći tekstTEST: LG 32UN880-B – Za svaki ugao

Leave a Reply