Početna Lifestyle SEGWAY VILLAIN I SEGWAY FUGLEMAN – HIBRIDNA UTV VOZILA

SEGWAY VILLAIN I SEGWAY FUGLEMAN – HIBRIDNA UTV VOZILA

Nova SEGWAY linija obuhvata modele FUGLEMAN (terenska/rekreativna vožnja) i VILLAIN sa izraženijim sportsko-rekreativnim karakterom.

Oba modela dele isti dizajn, DNK, sa agresivnim stavom i skladnim prednjim i zadnjim krajem koji ga čine spremnim za akciju!

Aerodinamika je izuzetna zahvaljujući pažljivo dizajniranim površinama i spojevima.

Sva tri vozila dolaze sa nizom voznih opcija, uključujući i novu hibridnu verziju koja predstavlja tehnološki izbor koji je kompanija SEGWAY usavršila i koji nudi bolje performanse od potpuno električne opcije kad su u pitanju ATV vozila.

Fugleman

Stvoren za posao, ali i za rekreaciju, Fugleman je vrhunski UTV. Ima ram od hrom-molibdena visoke čvrstoće i vešanje sa četiri dvostruke viljuškaste spone, zahvaljujući kojem može da se igra po bilo kom terenu sa odstojanjem od tla koje iznosi 27 cm.

Udobnost je zagarantovana zahvaljujući prisustvu četiri podesiva amortizera koji mogu da se prilagode bilo kom terenu i stilu vožnje.

A sa prednjim vešanjem sa hodom od 18 cm i zadnjim od 21 cm, očekuje vas glatka vožnja.

Ima postavku sa klupom od tri sedišta, dok kutija za teret može da ponese 558 kg tereta a ATV može da povuče 900 kg za sobom. I volan i vozačevo sedište se podešavaju za ultimativnu udobnost u vožnji.

Naslon sedišta takođe može da se spusti za funkcionalnije korišćenje.

Unutrašnjost može da ima opcioni centralni ekran na dodir dijagonale 10,4 inča, koji se povezuje sa centralnim, pametnim Bluetooth i 4G komunikacionim sistemom za ažuriranje podataka.

Grejanje je takođe dostupno kao opcija. LED farovi pružaju odlično osvetljenje za noćne vožnje, a Fugleman takođe ima i pametni prednji i zadnji diferencijal sa zaključavanjem sa režimima pogona na prednjim i na sva četiri točka između kojih lako možete da se prebacujete kako biste pokorili i najzahtevnije terene.

VILLAIN

Divlji UTV kompanije SEGWAY može da se pohvali tehnologijom koja se bazira na njegovom dvocilindarskom motoru sa 107 konjskih snaga, koji se pojačava do 181 KS uz pomoć hibridnog sistema.

Kao pionir u svojoj klasi, on je čistiji i ekonomičniji, a sve to je postigao bez žrtvovanja snage.
Kao i kod svih SEGWAY modela, njegov sistem dvostrukog hlađenja vodom i uljem nudi vrhunske performanse.

Sa modernim, aerodinamičnim stilom, VILLAIN donosi odvažan i radikalno drugačiji dizajn. VILLAIN je opremljen odvojenim kućištima za prednje i zadnje amortizere, kao i sa podesivom kompresijom i opružanjem sa dve brzine koje se prilagođavaju svakom terenu i stilu vožnje – jer sport je njegova esencija.

Prethodni članakDigitalne nuspojave pandemije!
Sledeći članakTESTIRALI SMO: Jabra Elite 85t – Komforne, udobne i lagane sluške

Leave a Reply