Početna AUTOMOBILI Volan trkačkog modela Bentley Continental GT3 Pikes Peak može da se koristi...

Volan trkačkog modela Bentley Continental GT3 Pikes Peak može da se koristi i za video igre

Volan koji je napravila kompanija Fanatec prebacuje se od automobila do simulatora putem jednostavnog sistema za brzo skidanje.

Volan za trkački automobil Bentley Pikes Peak napravljen je u saradnji sa britanskim proizvođačem luksuznih automobila tako da može da radi i u automobilu i na simulatorima.

Izrađen od ugljeničnih vlakana i magnezijuma i sa prečnikom od 310 mm, ovaj posebni volan ima i rukohvate presvučene alkantarom, centralno postavljeni ekran od 3,4 inča, okvir od ugljeničnih vlakana i aluminijumske komandne točkiće koji su obrađeni CNC mašinama, uz prepoznatljive Bentley šablone i više dugmića nego što možete naći u čitavim automobilima ponekad.

Povezivanje pomoću sistema za brzo skidanje omogućava vam da ga jednostavno prikačite i izvadite iz Peak automobila (ili potencijalno drugih vozila sa sistemom za brzo skidanje) i nakačite na simulator – a kada ga priključite na simulator, možete da programirate dugmiće da obavljaju raznorazne funkcije.

Ekran može da prikazuje detalje tokom vožnje krugova na stazi kao što su merač G sile, mapa staze pa čak i istoriju pritiskanja papučica, okretanja volana i menjanja brzina.

Prethodni članakMirisna jesen bez alergija
Sledeći članakMichelin je stavio pufnasta jedra na teretne brodove

Leave a Reply