Ovako izgleda koncept “Bolji život za sve”

Glavni fokus kompanije LG Electronics na održanom CES-u bio je na održivom poslovanju, čemu kompanija nastavlja da teži. Na izložbi „Bolji život za sve” LG je predstavio viziju društveno održivog upravljanja (ESG) i poslednje najznačajnije inovacije.

Sveobuhvatna retrospektiva održivih koraka, inicijativa, glavnih postignuća društveno održivog upravljanja (ESG) i dugoročnih ciljeva kompanije bila je prikazana kroz tri jedinstvene celine: Za planetu, Za ljude i Naša posvećenost. Na izložbi su takođe bili predstavljeni radovi četvoro finalista velikog konkursa za nagradu “LIFE’S GOOD”, organizovanog u cilju širenja istoimene LG poruke, kao i osnaživanja inovatora čiji izumi koriste ljudima i planeti.

Društveno održiva agenda (ESG) bila je inkorporirana na svim nivoima u okviru izložbe Bolji život za sve.. Info materijali dostupni u tom delu izložbe našli su se i u formi Brajevog pisma za slepe i slabovide i bili su postavljeni tako da budu jednostavni za čitanje posetiocima sa invalidskim kolicima. Vodiči na znakovnom jeziku takođe će biti dostupni, kao i LG CLOi – bot vodič programiran da navodi pomoću svojih digitalno – humanizovanih znakovnih komandi.

Drugazona izložbe – Za ljude prikazao je napore kompanije LG da svoje proizvode i usluge učini pristupačnijim, u vidu novih dostignuća. Ovde je uključen razvoj priručnika za proizvode koji obuhvataju glasovne i znakovne priručnike, sa implementiranim pristupačnim karakteristikama, kao što su prepoznavanje govora i senzore za motorno detektovanje – koji uključuje široki asortiman LG proizvoda.

Naša posvećenost – treća celina izložbe Bolji život za sve, učinila je transparentnim zalaganje za održivu budućnost – što je ujedno i konačni cilj Plana za bolji život 2030. Kompanija LG ima za cilj smanjenje emisije gasova sa efektom staklene bašte (GHG) koji se oslobađaju u proizvodnji, za 50 odsto u odnosu na koncentraciju iz 2017. godine i za 20 odsto u odnosu na 2020. kada je reč o istom efektu koji se oslobodi korišćenjem sedam glavnih proizvoda po jednoj poslovnoj jedinici do 2030. godine.

„U kompaniji LG stalno postavljamo izazove sami sebi, kako bismo svoju viziju “Bolji život za sve “, što pre pretvorili u realnost, rekao je Lee Jeong-seok, šef Globalnog Marketing centra LG Electronics. „Naša izložba čiji je glavni fokus bio društveno održivo upravljanje (ESG) predstavila je vrednosti, odlučnost i posvećenost kao glavne pokretače na putu ka održivosti, kao i inovativne tehnologije i prakse koje razvijamo da bismo obezbedili svetliju budućnost.”

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde