Dock Pro je napravljen od tri primarne komponente: Pumpnog mehanizma, koji se postavlja na pod ili sto pored kreveta; same prostirke za dušek i creva koje ih spaja. Prostirka za dušek postavlja se na vaš dušek i možete da je pričvrstite pomoću dva kaiša koja se provlače ispod dušeka.

Primarna svrha Dock Pro uređaja je kontrola temperature i on je u tome izvrstan. Možete da podesite temperaturu u rasponu od 12 do 46 °C, iako nijedan od ova dva ekstrema nije preporučljiv. Možete da regulišete temperaturu preko dugmića na uređaju ili preko prateće aplikacije.

Ako imate svoj ustaljeni raspored, možete da podesite vremena kada krevet treba automatski da počne da se greje ili hladi do vaše željene temperature. Možda ćete morati malo da ekperimentišete da biste našli idealnu temperaturu za vas, ali onda kada je pronađete spavaćete bolje.

Još jedna prednost je toplotni alarm. Dok spavate, vaša telesna temperatura padne za 0,5 do 1 stepena (i to je jedan od dva razloga zašto je hladnija soba pogodnija za spavanje). Kada počnete da se budite, vaše telo polako počinje da se zagreva. Dock Pro može da vas probudi nežnim zagrevanjem, umesto da vas trgne iz sna aktiviranjem preglasnog alarma. To je daleko bolji način buđenja sa kojim ćete biti manje grogirani i spremniji za novi dan.

Jedna funkcija koja nedostaje je praćenje sna. To će biti dostupno u budućnosti preko Sleepme Insight uređaja za praćenje, ali on još nije dostupan. Nedostatak ove funkcije čini da proizvod deluje nepotpuno. Razumevanje koliko dobro spavate svake noći je od ključnog značaja za određivanje idealnog temperaturnog okruženja, a pošto ta funkcija još nije dostupna, deluje kao da to radimo na slepo.

Održavanje pumpe je jednostavno. U rezervoar staje 600 ml vode. Koristite destilovanu vodu kada ga punite i tu i tamo očistite rezervoar, ali ne brinite, instrukcije za čišćenje su jednostavne.

Prethodni tekstTOP 5: Automobilskih inovacija za koje se očekuje da će postati mejnstrim u sledećoj deceniji
Sledeći tekstSUZUKI NOVITETI ZA 2022.

Leave a Reply