BRABUS i dvotočkaši. Ova dva pojma nemaju mnogo toga zajedničkog… do ovog trenutka, jer sada imamo BRABUS motocikl. BRABUS 1300 R, kako je nazvan, zasnovan je na modelu KTM 1290 Super Duke R Evo. Dakle nije bilo neophodno počinjati od nule. Model 1300 R je praktično nabudženi Super Duke R Evo koji izgleda vrlo, vrlo dobro zato što je naked i ima izdašnu količinu ugljeničnih vlakana.

On je toliko modifikovan da jedva podseća na originalni model. Skoro svaki deo na spoljašnosti koji je mogao biti modifikovan ili zamenjen je modifikovan ili potpuno zamenjen.

Brabus 1300 R je dostupan u dve šeme bojenja – MAGMA RED i SIGNATURE BLACK – a pokreće ga isti V-Twin motor od 1.301 cc koji razvija zverskih 180 ks i isporučuje impresivnih 140 Nm obrtnog momenta. Ova brojka mu omogućava da se lansira iz stanja mirovanja do 100 km/h za svega 3,2 sekunde, nakon čega može da postigne maksimalnu brzinu od 270 km/h.

Neki od Brabus elemenata uključuju lagane Monoblok Z devetokrake felne, WP APEX poluaktivno vešanje, Brembo kočnice, BRABUS duplu izduvnu cev i podesive BRABUS pedale izrađene na CNC mašini, kao i poklopce rezervoara za gorivo i ulje.

Motocikl takođe ima i pregršt BRABUS delova od ugljeničnih vlakana – uključujući usisnike vazduha, karakteristični LED far na aerodinamičnoj maski fara, unikatno sedište sa grejačima, ručke sa grejačima, a tu je i sistem za paljenje bez ključa koji takođe kontroliše i poklopac rezervoara za gorivo kao i TFT ekran od 5,5 inča koji je otporan na odsjaj, može da se nakrivi i prikazuje posebnu BRABUS animaciju prilikom paljenja.

Prethodni tekstEpson laserski projektor na pametan način postiže Full 4K rezoluciju
Sledeći tekstB&W Panorama 3 soundbar sa podrškom za Dolby Atmos

Leave a Reply