Bremont je svoj hronograf nazvao Jaguar E-Type 60th i biće dostupan u britanskoj trkačko-zelenoj i sivoj boji, preslikavajući identične šeme bojenja koje imaju šest automobila koje je Jaguar izbacio slaveći ovaj jubilej.

Sa kućištem od nerđajućeg čelika, prečnika 43 mm, sat ima čitav niz dodatnih aluzija na model E-Type.

Crni brojčanik je zasnovan na dizajnu instrument table na originalnom automobilu, a ukošene kazaljke koje pokazuju sate i minute podsećaju na iglu tahometra.

Zatim imate krunicu sa ugraviranom šarom gume iz tadašnjih Dunlop trkačkih pneumatika koji su postavljani na originalne Jaguar E-Type modele.

Kao poslednja sjajna aluzija, rotor sata (koji navija hronometarski mehanizam sa rezervom snage od 38 sati) je napravljen u stilu minijaturnog volana sa aluminijumskim kracima na modelu E-Type.

Sat dolazi u kutiji ograničene serije koja sadrži prvi mehanički reli tajmer ovog brenda, koji se sastoji od štoperice sa tahimetrom i sata sa podbrojčanikom za sekunde, koji su zajedno montirani na ukrasnu metalnu ploču i spremni su da budu izloženi na komodi, stolu ili kaminu ili – možda čak – možete da ih ugradite u svoj automobil.

U paketu dobijate i Jaguar iskustvo vožnje, što znači da svako ko se dokopa jedne od ovih kutija može da provoza tri modela E-Type u Jaguarovom postrojenju Fen End u Varvikširu.

Predstavljajući ozbiljnu posvećenost kako proizvodnji automobila tako i horologiji, kolaboracija na modelu E-Type bi trebalo da se dopadne dvema najstrastvenijim grupama kolekcionara: zaljubljenicima u automobile i zaljubljenicima u satove.

Serija je ograničena na 60 kutija, tako da, bez obzira u koju grupu zaljubljenika spadate, moraćete da se trkate kako biste se dočepali jedne od njih.

CENA: $ 14,495.00
Prethodni tekstGRRRRRRR GR86
Sledeći tekstPorodični smartfon korona doba

Leave a Reply