Nova SEGWAY linija obuhvata modele FUGLEMAN (terenska/rekreativna vožnja), VILLAIN sa izraženijim sportsko-rekreativnim karakterom i SNARLER, kao vozilo za bukvalno sve terene. Prva dva modela dele isti dizajn, DNK, sa agresivnim stavom i skladnim prednjim i zadnjim krajem koji ga čine spremnim za akciju! Aerodinamika je izuzetna zahvaljujući pažljivo dizajniranim površinama i spojevima.

Sva tri vozila dolaze sa nizom voznih opcija, uključujući i novu hibridnu verziju koja predstavlja tehnološki izbor koji je kompanija SEGWAY usavršila i koji nudi bolje performanse od potpuno električne opcije kad su u pitanju ATV vozila.

HIBRIDNA TEHNOLOGIJA

Aerodinamiku unapređuju skladne površine i besprekorno odrađeni spojevi. Kod hibridne verzije, elektromotor može biti koristan u osetljivim sredinama, zahvaljujući nultoj emisiji ugljen-dioksida i manjku buke pri radu, dok toplotni motor može da preuzme stvari u svoje ruke u situacijama kad je potrebno više snage.

Punjivi hibridni SEGWAY ima manju bateriju u poređenju sa 100% električnim modelom, zbog čega ima i manju ukupnu masu. Paralelni hibridni pogonski sklop uključuje motor, generator i elektromotor, akumulator i kontrolni sistem, koji zadržava pogonski sistem tradicionalnih SUS motora. SEGWAY kombinuje inovativnu tehnologiju motora sa modernim EIC sistemom koji donosi hibridnu tehnologiju na tržište ATV vozila. Zajedno oni isporučuju maksimalnu snagu od 86 KS i 96 Nm obrtnog momenta u verziji sa monocilindarskim motorom zapremine 570 kubika, kao i 181 KS i 250 Nm obrtnog momenta u verziji sa dvocilindarskim motorom.

SEGWAY takođe donosi i dokazane tehnologije u ovoj industriji, poput električnog servo upravljača i tri podesiva režima (standard, comfort i sport) kako biste mogli da se prilagodite različitim terenskim uslovima. I za kraj, dvokanalni sistem komunikacije podržava slanje podataka preko Bluetootha i 4G mreže, omogućavajući korisnicima da uvek vide ažurirane podatke.

POGONSKI SKLOP

Segway Powersports je spojio inovativnu tehnologiju motora sa modernim EIC sistemom kako bi predstavio najnapredniju hibridnu tehnologiju za ATV, UTV i SSV vozila. Ovaj pogon isporučuje maksimalnih 86 KS i 96 Nm obrtnog momenta iz motora zapremine 570 cc, kao i maksimalnih 181 KS i 250 Nm obrtnog momenta za motor od 1000 cc. Baterija sa visokom stopom pražnjenja od 20C, „hairpin“ elektromotor i pametna električna kontrolna jedinica dodaju motoru neverovatno pojačanje prilikom ubrzavanja.

 UTV Fugleman

Stvoren za posao, ali i za rekreaciju, Fugleman je vrhunski UTV. Ima ram od hrom-molibdena visoke čvrstoće i vešanje sa četiri dvostruke viljuškaste spone, zahvaljujući kojem može da se igra po bilo kom terenu sa odstojanjem od tla koje iznosi 27 cm. Udobnost je zagarantovana zahvaljujući prisustvu četiri podesiva amortizera koji mogu da se prilagode bilo kom terenu i stilu vožnje. A sa prednjim vešanjem sa hodom od 18 cm i zadnjim od 21 cm, očekuje vas glatka vožnja. Ima postavku sa klupom od tri sedišta, dok kutija za teret može da ponese 558 kg tereta a ATV može da povuče 900 kg za sobom. I volan i vozačevo sedište se podešavaju za ultimativnu udobnost u vožnji.

Naslon sedišta takođe može da se spusti za funkcionalnije korišćenje. Unutrašnjost može da ima opcioni centralni ekran na dodir dijagonale 10,4 inča, koji se povezuje sa centralnim, pametnim Bluetooth i 4G komunikacionim sistemom za ažuriranje podataka. Grejanje je takođe dostupno kao opcija. LED farovi pružaju odlično osvetljenje za noćne vožnje, a Fugleman takođe ima i pametni prednji i zadnji diferencijal sa zaključavanjem sa režimima pogona na prednjim i na sva četiri točka između kojih lako možete da se prebacujete kako biste pokorili i najzahtevnije terene.

SSV VILLAIN

Divlji SSV kompanije SEGWAY može da se pohvali tehnologijom koja se bazira na njegovom dvocilindarskom motoru sa 107 konjskih snaga, koji se pojačava do 181 KS uz pomoć hibridnog sistema. Kao pionir u svojoj klasi, on je čistiji i ekonomičniji, a sve to je postigao bez žrtvovanja snage. Kao i kod svih SEGWAY modela, njegov sistem dvostrukog hlađenja vodom i uljem nudi vrhunske performanse. Sa modernim, aerodinamičnim stilom, VILLAIN donosi odvažan i radikalno drugačiji dizajn. VILLAIN je opremljen odvojenim kućištima za prednje i zadnje amortizere, kao i sa podesivom kompresijom i opružanjem sa dve brzine koje se prilagođavaju svakom terenu i stilu vožnje – jer sport je njegova esencija.

ATV Snarler 

Ovo je neukroćena mehanička zver sa očima poput baklji, mišićavim telom, impozantnim linijama, jednostavnim vizuelnim stilom i kontrastnim bojama karoserije i šasije, što sve zajedno čini jedinstvenu estetiku „kontrolisane tenzije“. Terenska estetika brenda SEGWAY je smela, samouverena i radikalno drugačija. To je mehanička neukroćena zver u mračnoj šumi.

Široki blatobrani, izvajana hauba i elegantne linije stvaraju moderan i aerodinamičan stav. Elegantne i skladne linije kreću se ka gore, od prednjeg dela ka zadnjem. Kombinaciju i kontinuitet koji stvaraju te karakteristične skladne linije nazvali smo „kontrolisanom tenzijom“. Možete pristupiti podacima o vašem vozilu u realnom vremenu preko pametnog komandnog sistema (SCS). Pametna interakcija sa vašim vozilom odvešće vas do fenomenalnih lokacija za vožnju. Možete da računate na AirLock sistem, postavke za vožnju, sigurnosni sistem za slanje SMS poruke vašem kontaktu u slučaju nezgode, bežično povezivanje sa prijateljima i podatke u realnom vremenu.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU

Prethodni tekstUnutar Samsung inovacije ultra tankog stakla
Sledeći tekstTelefoni za najraznovrsnije mobilno iskustvo

Leave a Reply